Fatih Terim'in final maçına sürpriz hakem!

Teknik direktörlük koltuğunda Fatih Terim’in oturduğu Panathinaikos'ta hedef Yunanistan Kupası. Terim ve öğrencileri kupa finalinde Aris ile karşılaşacak. Maçın Fransız kadın hakem Stephanie Frappart tarafından yönetileceği iddia edildi.

Fatih Terim'in final maçına sürpriz hakem!
Fatih Terim'in final maçına sürpriz hakem!
GİRİŞ 09.05.2024 23:55 GÜNCELLEME 10.05.2024 00:16
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yunanistan Süper Ligi'nin 16. haftasında Panathinaikos ile ilk maçına çıkan Fatih Terim, bu sezon Yunanistan Şampiyonluk Turu’nda art arda aldığı iki mağlubiyet ile şampiyonluk hedefinden uzaklaştı. Tecrübeli teknik adamda rota Yunanistan Kupası’na çevrildi. 

Fatih Terim'in maçına kadın hakem

Fatih Terim liderliğindeki Panathinaikos, 25 Mayıs’ta oynanacak olan Yunanistan Kupası Finali’nde Yunanistan’ın köklü ekiplerinden Aris’in rakibi olacak. Yunanistan basınında çıkan haberlere göre; Panathinaikos ile Aris arasında oynanacak finalin Fransız kadın hakem Stephanie Frappart tarafından yönetileceği iddia edildi.

İstanbul’da maç yönetti

40 yaşındaki Fransız kadın hakem 2 Ağustos 2019’da Beşiktaş’ın evi olan Tüpraş Stadyumu’nda Liverpool ile Chelsea arasında oynanan UEFA Süper Kupası finalinin orta hakemlik görevini üstlendi. Stephanie Frappart, yönettiği bu maçla büyük bir Avrupa kupası’nda final maçı yöneten ilk kadın hakem oldu.

İlklerin kadın hakemi

Fransız kadın hakem Stephanie Frappart, yönettiği birçok maçla bir ilki başaran kadın hakem oldu. Frappart 2014’te Fransa Ligue 2’de görev yaparak bu turnuvadaki ilk hakem oldu. 28 Nisan 2019’da Amiens ile RC Strasbourg arasında ki Ligue 1 maçını yöneten kadın hakem Ligue 1’de görev alan ilk kadın hakem oldu.

Juventus’un Dinamo Kiev ile oynadığı Şampiyonlar Ligi maçını da yöneten Frappart, Şampiyonlar Ligi’nde görev alan ilk kadın hakem oldu. Hollanda ve Letonya arasındaki Dünya Kupaso eleme maçını yöneten tecrübeli hakem FIFA Dünya Kupası elemelerinde görev yapan ilk kadın hakem oldu.

Fatih Terim'in Panathinaikos performansı

70 yaşındaki deneyimli teknik adam Yunan ekibinin başında 25 maça çıkarak bu maçlardan 14 galibiyet 5 mağlubiyet ve 6 beraberlik aldı. Fatih Terim 25 Mayıs’ta saat 20:30’da oynanacak olan Yunanistan Kupası Finali’nde Aris’i devirip kupanın sahibi olmak istiyor.

KAYNAK: AJANSSPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • Gavro 1 hafta önce Şikayet Et
    İlklerin kadın hakemi uyrugu kimliği belli bunda. Öküzün altında Dana aramaya gerek yok
    Cevapla
  • PEKİ 1 hafta önce Şikayet Et
    Maçı Seçil Erzan yönetsin... Arda'yla Muslera da yan hakem olsun.
    Cevapla
  • Toprak 1 hafta önce Şikayet Et
    Boş laflar, yorumu dahi haketmiyor
    Cevapla
  • Camlica 1 hafta önce Şikayet Et
    Biri. Az kaldı bak. Koç cu değilim fakat federasyonu temizletecek. Ahmet çakar ceza almadıgına ğöre boş konuşmuyor Lakin biz unutsakta er geç adalet tecelli eder
    Cevapla
  • Biri 1 hafta önce Şikayet Et
    Varda da emre malok ile ali koç olsun. Masa başında şikeden sorumlu yönetici de aziz yıldırım olsun
    Cevapla
  • Emre19 1 hafta önce Şikayet Et
    İyi başarılı sayilir. Bir yerde gelmis. Bu is bitmis.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle