Cardiff City'de flaş Erol Bulut kararı

İngiltere Championship takımı Cardiff City'de, sezon başında 1 yıllık sözleşme imzalanan teknik direktör Erol Bulut ile yeni mukavele yapılıp yapılmayacağı konusunda karar verildi.

Cardiff City'de flaş Erol Bulut kararı
Cardiff City'de flaş Erol Bulut kararı
GİRİŞ 29.04.2024 20:23 GÜNCELLEME 29.04.2024 20:23

İngiltere Championship'te mücadele eden Cardiff City'yi çalıştıran Erol Bulut'un sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin yenilenmesi konusunda görüşmelere başlanacağı ileri sürüldü.

Kulübün sahibinden onay çıktı

BBC'nin haberine göre; Cardiff City'nin sahibi Vincent Tan, Bulut ile sözleşme görüşmeleri yapılması için onay verdi. 

Görüşmeler bu hafta sonuçlanacak

Şimdi Cardiff yetkililerinin, Türk teknik direktöre kulübün gelecek planları konusunda güvence vermesi bekleniyor. Haber detayında, görüşmelerin bu hafta olumlu ya da olumsuz sonuçlanacağı ifade edildi. Görüşmede yaz transfer döneminde takımda yapılması planlanan transferlerin de konuşulması bekleniyor.

Mehmet Dalman takımda kalmasını istiyor

Bu arada Erol Bulut'un geçen sezon takımın başına getirilmesinde büyük pay sahibi olan Cardiff City Başkanı Mehmet Dalman'ın, 49 yaşındaki teknik adamla yeni sözleşme imzalanmasından ve kulüpte devamlılık ve istikrar sağlanmasından yana olduğu belirtildi.

Haberde ayrıca ligde son oynanan Middlesbrough maçındaki 4-1'lik ağır yenilgiye rağmen Cardiff taraftarlarının menajerlerine destek sloganları attığı da hatırlatıldı.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.