Okay Yokuşlu'ya İngiltere'de büyük onur

West Bromwich Albion forması giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu'nun Huddersfield ağlarına gönderdiği gol, İngiltere Championship'te mart ayının en iyi golü seçildi.

Okay Yokuşlu'ya İngiltere'de büyük onur
Okay Yokuşlu'ya İngiltere'de büyük onur
GİRİŞ 26.04.2024 15:36 GÜNCELLEME 26.04.2024 15:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship'te mart ayının enleri belli oldu. West Bromwich Albion'un, Huddersfield'ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada West Bromwich forması giyen milli futbolcu Okay Yokuşlu'nun attığı gol, ligde mart ayının en iyi golü seçildi.

Championship'in resmi internet sitesine konuya ilişkin açıklama yapan Okay, "Bu ödülü kazandığım için gerçekten çok mutlu ve gururluyum. Gol, takım için harika bir andı ve benim için de harikaydı, çünkü önceki gün benim doğum günümdü ve bu mükemmel bir hediyeydi. Vurduğum anı hatırlıyorum, gol olacağından oldukça emindim. Çok iyi bir goldü ve muhtemelen şimdiye kadar attığım en iyi gollerden biriydi" ifadelerini kullandı.

30 yaşındaki futbolcu, sıralamada takım arkadaşı Mikey Johnston, Norwich City'den Gabriel Sara ve QPR'den Jimmy Dunne'ı geride bıraktı.

Bu sezon West Bromwich Albion formasıyla 44 maça çıkan Okay, 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    adam fileyi geçtim kaleyi bile havalandırmış.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Hangi Lig bu???
    Cevapla
  • Hamza 1 hafta önce Şikayet Et
    44 maçta bayağı 1 gol atmış, tebrikler
    Cevapla
  • Serdar 1 hafta önce Şikayet Et
    Aman Trabzonspor'dan uzak durdun da bütün onurlar onun olshn :))
    Cevapla
  • toymaz 1 hafta önce Şikayet Et
    maçın uzun özetini de izledim.takımı galibiyeti haketmiş.deplasmanda yoğun yağış altında okay'da güzel oyununu güzel bir golle süslemiş.tebrikler başarılar...
    Cevapla