Liverpool'dan sürpriz hamle! Teknik direktörlük için yeni aday

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'da teknik direktörlük için Arne Slot'un ismi gündeme geldi. Liverpool'un diğer adayları da değerlendirdiği ancak Slot'un bir adım öne çıktığı belirtildi.

Liverpool'dan sürpriz hamle! Teknik direktörlük için yeni aday
Liverpool'dan sürpriz hamle! Teknik direktörlük için yeni aday
GİRİŞ 23.04.2024 22:57 GÜNCELLEME 23.04.2024 22:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Jürgen Klopp'un sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıklamasının ardından teknik direktör arayışlarına sürdüren Liverpool'da yeni aday Arne Slot.

Athletic'te yer alan haberde Feyenoord'u çalıştıran Arne Slot'un oyun anlayışı ve genç oyunculara yaklaşımı nedeniyle en güçlü adaylardan biri olduğu belirtildi.

Haberde, henüz bir anlaşmanın sağlanmadığı ancak Liverpool'un listesinde üst sıralarda yer aldığı kaydedildi.

Arne Slot, bu sezon başında Tottenham'la da görüşmüş ancak olumlu bir sonuç çıkmamıştı. Feyenoord'la 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı antrenörün kontratında herhangi bir serbest kalma maddes bulunmuyor.

Teknik direktörlük kariyerine Zwolle'nin altyapısında başlayan Slot, sonrasında Cambuur ve AZ Alkmaar'da görev yaptı. Feyenoord'un başında 2021'de geçen Arne Slot, takımının başında 144 maça çıkıp 2.13 puan ortalaması yakaladı. Arne Slot, Feyenoord'la Hollanda Ligi ve Hollanda Kupası şampiyonlukları yaşadı.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • okan 1 hafta önce Şikayet Et
    sezon sonunu göremez yanlış isim
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ismail kartal liverpool ile anlaşmış
    Cevapla
  • kaan 1 hafta önce Şikayet Et
    bunun sinema filmini cekelim bee :) gişesi bol olurr
    Cevapla