İnanılmaz! Leverkusen yine kaybetmedi!

Almanya'da şampiyonluğunu ilan eden Leverkusen, Dortmund'a 90+7'de golünü attı, mücadele 1-1 bitti. Xabi Alonso yönetimindeki Leverkusen'in kaybetmeme serisi tam 45 maça çıktı.

İnanılmaz! Leverkusen yine kaybetmedi!
İnanılmaz! Leverkusen yine kaybetmedi!
GİRİŞ 21.04.2024 20:40 GÜNCELLEME 21.04.2024 22:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) tarihinin ilk şampiyonluğunu geçen hafta garantileyen Bayer Leverkusen, deplasmanda Borussia Dortmund ile 1-1 berabere kaldı.

İspanyol teknik adam Xabi Alonso yönetimindeki Bayer Leverkusen, ligin 30. haftasında Borussia Dortmund'a konuk oldu.


 

Borussia Dortmund 81. dakikada Niclas Füllkrug'un golüyle 1-0 öne geçerken, Bayer Leverkusen 90+7. dakikada Josip Stanisic'in golüyle takımını mağlubiyetten kurtardı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Bayer Leverkusen, uzatma dakikalarında rakibi karşısında bulduğu golle mağlup olmaktan kurtuldu ve namağlup unvanını sürdürdü.

Bundesliga'da 30. haftanın ardından 80 puana yükselen Bayer Leverkusen ile en yakın rakibi Bayern Münih arasında 14 puan bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Das 2 hafta önce Şikayet Et
    Leverkusen bu sezon cok büyük başarılar kaydetti
    Cevapla