Albert Riera, Fransa'da gündeme oturdu!

Ligue 2 ekiplerinden Bordeaux'yu çalıştıran Albert Riera'nın St. Etienne maçında rakip futbolcuya tokat attığı öne sürüldü.

Albert Riera, Fransa'da gündeme oturdu!
Albert Riera, Fransa'da gündeme oturdu!
GİRİŞ 21.04.2024 19:31 GÜNCELLEME 21.04.2024 19:31

Fransa Ligue 2'nin 33. hafta maçında teknik direktör Albert Riera'nın çalıştırdığı Bordeaux, deplasmanda St. Etienne'e 2-1 mağlup oldu.

Maçta 42. dakikasında 1-0 öne geçen Albert Riera'nın öğrencileri, rakip 73'te 10 kişi kalmasına rağmen 90+1 ve 90+4. dakikada yediği gollerle St. Etienne'e 2-1 ile boyun eğdi.

ALBERT RIERA İDDİASI GÜNDEM OLDU

Öte yandan maçın ardından Albert Riera'nın soyunma odası koridorlarında rakip takım futbolcusuna tokat attığı iddiası Fransa'da manşetleri süsledi.

BORDEAUX AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

İddiaların büyümesi üzerine Bordeaux'tan açıklama geldi. Fransız ekibi söz konusu haberleri yalanladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Maçtan sonra soyunma odası girişimde küçük bir izdiham yaşandı ve Albert Riera buna sadece tepki gösterdi. Hakemler ve gözlemciler rapor tutma gereği duymadılar" ifadelerini kullandı.

Futbolculuk döneminde Galatasaray forması giyen, emeklilik kararı sonrası Fatih Terim'in teknik ekibinde de yer alan Albert Riera, NK Olimpija ve NK Celje takımlarında teknik direktörlük yaptıktan sonra Bordeaux'nun yolunu tuttu.

Albert Riera'nın çalıştırdığı Bordeaux, 33 haftası geride kalan Fransa Ligue 2'de 41 puanla 14. sırada yer alıyor.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.