Panathinaikos gol şovla liderliğe yükseldi!

Yunanistan Süper Ligi'nin 32. haftasında Fatih Terim'in Panathinaikos'u, Lamia'yı deplasmanda 5-0 yendi. Yeşil beyazlılar maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Panathinaikos gol şovla liderliğe yükseldi!
Panathinaikos gol şovla liderliğe yükseldi!
GİRİŞ 21.04.2024 19:26 GÜNCELLEME 21.04.2024 19:32
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yunanistan Süper Lig play-off'larında teknik direktörlüğünü Fatih Terim'in yaptığı Panathinaikos, deplasmanda Lamia'yı 5-0 yendi.

Lamia Belediye Stadı'nda oynanan play-off altıncı hafta maçında Panathinaikos, 23. dakikada Benjamin Verbic ve 45. dakikada Anastasios Bakasetas'ın golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Panathinaikos, maçın ikinci yarısında 54 ve 61. dakikalarda Fotis Ioannidis ve 57. dakikada Bakasetas'ın golleriyle 5-0 öne geçti ve maç da bu skorla sona erdi.

Panathinaikos'ta milli futbolcu Samet Akaydın, maça ilk 11'de başladı ve 63 dakika sahada kaldı.

Bu sonuçla puanını 71 yapan Panathinaikos, maç fazlasıyla ilk sıraya yükseldi. Bir maçı eksik AEK, 69 puanda; iki maçı eksik PAOK, 67 puanda bulunuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Dede 1 hafta önce Şikayet Et
    Aek 72 puanda 1. Yenildiği halde birinci sen nerden baktın acaba?
    Cevapla
  • Sivasspor 1 hafta önce Şikayet Et
    Fatih terim dünya çapında bir teknik direktör dür.şu kendi değerlerimize çamur atmak hastalığından kurtulalım.futbolun f sini bilmeyen hayatında stada dahi gitmemiş kara cahiller terimi acımasızca yerden yere vuruyor.yok karakteriymiş şuymuş buymuş.yahu adamın arkasından bir dünya laf söyleyenler sizin karakterşniz çokmu iyi.arkadan konuşmak insana yakışırmı.
    Cevapla
  • Bahadır Komat 1 hafta önce Şikayet Et
    Lider AEK
    Cevapla
  • Tozkoparan 1 hafta önce Şikayet Et
    Adam kaçmak için o parayı kabul etti ğünümüzde bu paraya teknik direktör bulmak çok zor. İşin ilğinç tarafı ülkemizdeki adalet kavrami.
    Cevapla
  • Fatih 1 hafta önce Şikayet Et
    Ben ilgileniyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle