Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi: Rest çekti

Manchester City'de geçirdiği başarılı yılların ardından büyük umutlar ile Barcelona'ya giden İlkay Gündoğan'ın sezon sonu takımdan ayrılık kararı aldığı iddia edildi.

GİRİŞ 20.04.2024 23:08 GÜNCELLEME 21.04.2024 10:13
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga devi Barcelona'da bu sezon umduğunu bulamayan İlkay Gündoğan'ın kulüpten ayrılma kararı aldığı ileri sürüldü.

Manchester City'nin kaptanıyken Xavi Hernandez'in özel çabasıyla Barcelona'ya geçen ve kısa sürede takımın saha içi liderlerinden biri olan İlkay Gündoğan, sezon içinde kulübün soyunma odasındaki atmosferi nedeniyle sık sık sert çıkışlar yaptı.

City'deki kazanma ciddiyetini Barcelona'da göremeyen İlkay Gündoğan, bu çıkışları nedeniyle basın önünde de takım arkadaşları tarafından hedef haline getirildi.

Todofichajes'te yer alan habere göre; Bu durumdan mutsuz olan İlkay Gündoğan, sezon sonunda takımdan ayrılık kararı aldı.Türk asıllı Alman yıldızın bu isteğini kulüp yönetimine de ilettiği ortaya çıktı.

DİEGO SİMEONE ÇOK İSTİYOR

İlkay Gündoğan'ın menajerinin de kulüp bulmak için harekete geçmesiyle birlikte yıldız futbolcuya İspanya'dan ilk talip Atletico Madrid oldu. Atletico Madrid'in Arjantinli menajeri Diego Simeone, kulübün transfer komitesine İlkay'ı takımda görmekten hoşnut olacağını bildirdi.



BARCELONA BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ


Barcelona ile 30 Haziran 2025 yılına kadar kontratı bulunan ve piyasa değeri 16 milyon euro olan İlkay Gündoğan için Barcelona'nın 12-15 milyon euro arası bir bonservis bedeli belirlediği de yazıldı.

33 yaşındaki yıldız futbolcu, bu sezon toplam 45 resmi maçta oynadı ve 5 gol atıp 11 asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 22
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    gs ye yakışır
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    erden baba yapış
    Cevapla
  • Volkan 1 hafta önce Şikayet Et
    Şampiyonlar liginde başarılı olmak istiyorsa GS almalı ortasahaya.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    galatasaray alsın. dembele bukambu gibilerine verecegine
    Cevapla
  • hugocan 1 hafta önce Şikayet Et
    Galata alır hemen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle