Futbolcu fenalaştı! Dev maç yarıda kaldı

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) oynanan Udinese-Roma maçı, Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Evan Ndicka'nın fenalaşarak yere yığılması üzerine tatil edildi.

Futbolcu fenalaştı! Dev maç yarıda kaldı
Futbolcu fenalaştı! Dev maç yarıda kaldı
GİRİŞ 14.04.2024 21:40 GÜNCELLEME 14.04.2024 23:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Serie A'nın 32. haftasında oynanan ve 1-1 berabere devam eden Udinese-Roma mücadelesinin ikinci yarısında, konuk takımda forma giyen 24 yaşındaki Ndicka rahatsızlanarak topsuz alanda kendini yere bıraktı.

Fildişi Sahilli futbolcu yapılan müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, hakem Luca Pairetto iki takımla yaptığı müzakerelerin ardından maçı tatil etti.

Roma'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Evan Ndicka'nın saha içinde geçirdiği tıbbi müdahalenin ardından Udinese ile Roma arasındaki maç tatil edildi. Oyuncunun bilinci açık ve kontroller için hastaneye götürüldü." ifadeleri kullanıldı.


ROMA: "NDİCKA'NIN DURUMU İYİ"

AS Roma, Udinese maçında yığılarak sahada kalan Evan Ndicka’nın durumunun iyi olduğunu, hastanede gözlem altında tutulacağını açıkladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    bizde de sahaya molotof kokteyli su vs atılıyo.seyirci maç oynatmıyor,atılan cisimlerden oyuncular yaralanıyor,maç yine de devam ettiriliyor.enteresaaan
    Cevapla