Abdülkadir Ömür'den Acun Ilıcalı itirafı!

Trabzonspor'dan ara transfer döneminde Hull City'e giden Abdülkadir Ömür suskunluğunu bozdu. Transfer sürecini anlatan Abdülkadir Ömür'ün Acun Ilıcalı ile ilgili itirafı dikkat çekti.

Abdülkadir Ömür'den Acun Ilıcalı itirafı!
Abdülkadir Ömür'den Acun Ilıcalı itirafı!
GİRİŞ 10.04.2024 03:50 GÜNCELLEME 10.04.2024 03:50
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin devre arasında renklerine bağladığı Abdülkadir Ömür açıklamalarda bulundu. İngiliz basınından Hull Live'a konuşan Abdülkadir Ömür, Championship ekibine imza sürecini anlattı.

"İNGİLTERE'YE GELMEMİN İLK SEBEBİ ACUN ILICALI"

Acun Ilıcalı'yla yaptığı transfer görüşmesini dile getiren Abdülkadir Ömür, "İngiltere'ye gelmemin ilk sebebi Acun Ilıcalı diyebilirim çünkü o çok sevdiğim bir insan. Bana hayallerini ve Hull City ile neler yapacağımızı anlattı. Görüşmemiz sadece bir saat kadar kısa sürdü ve ona bu hikayeyi birlikte yazacağımızı söyledim" ifadelerini kullandı.

"HERKES BANA YARDIM ETMEYE ÇALIŞTI"

Transferden önce Ozan Tufan'la konuştuğunu belirten Abdülkadir Ömür, "Buraya gelmeden önce Ozan'la konuştum, bana herkesin genç olduğunu söyledi. Herkes arkadaş canlısı, herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor, buraya gelmeden önce takım zaten play-off'taydı. Jaden, Delap, Fabio ve Greaves gibi oyuncular hakkında konuştuk. Hull hakkında birçok şey konuştuk. Buraya geldiğimde tüm insanlar beni sevdi, herkes çok arkadaş canlısıydı ve buraya geldiğimde herkes bana yardım etmeye çalıştı" dedi.

"AYRILMAK BENİM İÇİN ZORDU"

Trabzonspor'dan ayrılmasının kendisi için zor olduğunu vurgulayan Abdülkadir Ömür, "Trabzon'da doğdum, 15 yaşında Trabzonspor'da oynamaya başladım ve 9 yıl Trabzonspor'da oynadım. Çocukken hayalim Trabzonspor'la şampiyon olmak ve Avrupa'da oynamaktı. Allah'a şükür Trabzonspor ile şampiyon oldum, kupalar kazandım ve ayrılma zamanımın geldiğini hissettim. Ayrılmak benim için zordu ama Avrupa'ya gidip yeni bir deneyim yaşamak istedim" diye konuştu.

"PREMİER LİG'DE HER MAÇI İZLERDİM"

Premier Lig'de oynama hayali olduğunu dile getiren Abdülkadir Ömür, "Premier Lig dünyadaki en iyi lig bunu herkes biliyor. Biz de Premier Lig'den bir adım gerideyiz. Avrupa'daki her oyuncunun Premier Lig'de oynama hayali vardır. Çocukluğumda Trabzon'dayken Premier Lig'de her maçı izlerdim. Arsenal, Manchester United, Chelsea. Onlar birbirleriyle oynadıklarında çok keyif alıyoruz. Ben ve Ozan, Manchester City - Aston Villa maçını birlikte izledik ve çok eğlendik" açıklamasını yaptı.

 

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Lazo 3 hafta önce Şikayet Et
    Üzerine hiç bir şey katmadan ve öğrenmeden futbol oynamaya çalışan bir insansın. TS sana nasıl bu kadar sabır etti, yat kalk Abdullah Avcı ve taraftara dua et. Yoksa senden bir cacık olmaz.
    Cevapla
  • Salih 3 hafta önce Şikayet Et
    Aferin sana , akıllı bir sporcusun , boşver fanatikleri. Kendini geliştir . Oyunun ve ahlakın onlarada yol göstersin. Yolun açık olsun.
    Cevapla
  • İsmail 3 hafta önce Şikayet Et
    Yolun bahtın açık olsun kardeşim
    Cevapla
  • yalançı 3 hafta önce Şikayet Et
    O ses türkiye ye katılaçak
    Cevapla
  • sinan 3 hafta önce Şikayet Et
    trabzondan büyük takımamı gittin qvrupadq sattın trabzonu seni affetmicez
    Cevapla
  • İbrahim 3 hafta önce Şikayet Et
    Nedense Trabzonsporu hep muhafazakar ve dindar olanlar satıyor öyle mi? Yanındaki yabancıya 3m. euro ver Milli topçuların Uğurcan ve A. Kadire 500bini çok gör! Sizde milli olacaksınız ha?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle