Casemiro isyan etti! "Uyuyamıyorum"

Manchester United'ın deneyimli orta saha oyuncusu Casemiro, kupalar için yarışamıyor olmaları üzerine konuştu.

Casemiro isyan etti! "Uyuyamıyorum"
Casemiro isyan etti! "Uyuyamıyorum"
GİRİŞ 09.04.2024 20:18 GÜNCELLEME 09.04.2024 20:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Manchester United'a Real Madrid'den transfer olan Casemiro, takımlarının güncel durumu üzerine konuştu. 

Samimi açıklamalarda bulunan Brezilyalı defansif orta saha oyuncusu kupa yarışı içinde olamamalarını "sinir bozucu" olarak yorumladı. 

Brezilyalı oyuncu Casemiro açıklamasında, "Kupalar için mücadele edemiyor olmamız sinirlerimi bozuyor. Liderle aramızdaki fark 20 puan. Bazı gecelerde bu yüzden uyuyamıyorum. Gerçek bu. Şu an şampiyonluk ya da Şampiyonlar Ligi gibi hedefleri düşünemeyiz. Sadece önümüzdeki maçları düşünmek zorundayız. Son maçlarda 9 puan toplama şansımız vardı ama sadece 2 puan alabildik." dedi. 

Manchester United, Premier Lig'de an itibariyle 49 puanla 6. sırada yer alıyor. Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi grubunda mücadele eden Kırmızı Şeytanlar, büyük bir başarısızlık sergileyerek grubu son sırada tamamlamış ve Avrupa'ya veda etmişti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mehmet 3 hafta önce Şikayet Et
    Manchester United’a transfer olmadan önce bilmiyor muydun kupa kazanamayacağını ? Real Madrid değil orası. Eski Manchester United yok artık.
    Cevapla