İspanyollar duyurdu! Arda Güler'e yeni talip

Real Madrid'da forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler'in Sevilla'ya kiralık olarak transfer olabileceği iddia edildi.

İspanyollar duyurdu! Arda Güler'e yeni talip
İspanyollar duyurdu! Arda Güler'e yeni talip
GİRİŞ 05.04.2024 17:51 GÜNCELLEME 05.04.2024 22:16
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Real Madrid'e transfer olduğu geçtiğimiz yazdan bu yana önce sakatlıklarla boğuşan sonra ise forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler için transfer söylentileri çıkmaya devam ediyor.

Sevilla'ya kiralık gidebilir

İspanyol haber sitesi El Mira'nın haberine göre; Real'de oynama fırsatı bulamayan Arda Güler, Sevilla'ya kiralık olarak gönderilebilir.

Haberde Arda'nın İspanyol devinde büyük bir hayal kırıklığı yaşadığı ve teknik direktör Carlo Ancelotti'ye son derece kızgın olduğu ileri sürüldü.

Arda da kiralık gitmeye sıcak bakıyor

19 yaşındaki futbolcunun, Real Madrid'de yedek kulübesinde kalarak kariyerinin sekteye uğramasını istemediği ve başka bir LaLiga takımına kiralık olarak gitmeyi memnuniyetle karşılayacağı iddia edildi.

Teklifte bulunacaklar

Haber detayında, bu noktada Sevilla'nın devreye girdiği belirtilerek, Endülüs takımının sportif direktörü Victor Orta'nın, kalitesine hayran olduğu Arda Güler için kiralama teklifinde bulunacağı ifade edildi.

Arda, şu ana kadar Real Madrid 7 maçta forma giyebildi ve toplamda sadece 98 dakika sahada kaldı. Genç oyuncu bu sürede 1 kez fileleri havalandırdı.

Taraftarlardan Ancelotti'ye Arda Güler tepkisi

Haberde genç futbolcunun bu kadar az süre almasına taraftarların da tepki gösterdiği vurgulanarak "Real Madrid birçok maçta öne geçiyor, dolayısıyla Türk futbolcu birçok maçta skor üstünlüğünün sağlanmasının ardından oyuna girebilirdi. Ancak Carlo Ancelotti'nin aynı fikirde olmaması hem taraftarları hemde Arda'yı kızdırıyor" yorumu yapıldı.

Real Madrid'de fırsat bulamaması nedeniyle Arda Güler'in potansiyelinin boşa gitmesini istemeyen İspanyol kulübünün de Türk futbolcuyu kiralık göndermeye sıcak baktığı ve gelecek teklifleri kabul edebileceği öne sürüldü.

Bu arada Arda Güler'i Sevilla'nın haricinde Real Sociedad'ın da gündemine aldığı belirtildi.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 13
  • Türk 3 hafta önce Şikayet Et
    Yeni salih uçan vakası
    Cevapla
  • Mustafa 3 hafta önce Şikayet Et
    Oynamasada kalması lazım bence sonuçta daha hazır hale gelecek her yıl bir dünya starı alan clüpten bahsediyoruz burada kalmakta başarı niye oynayıp oynamadığına bukadar takılıyoruzki 18 ini yeni bitirmiş genç birinden bahsediyoruz bu dünya starı değil olma yolunda giden genç bir futbolcu biraz sabır ve başarı dilsek dağa iyi sanki
    Cevapla
  • Nedim 3 hafta önce Şikayet Et
    Barcelona’ya gitseydin oynardın
    Cevapla
  • Atma 3 hafta önce Şikayet Et
    Nah oynardı
    Cevapla
  • Yasin 3 hafta önce Şikayet Et
    Kondisyon ve koşu mesafesi düşük, kas oranı düşük milli maçta da hissedilen bir yavaşlık var. Vücudu istediklerini yapamıyor. Takım arkadaşları çok formda. Teknik direktör olsanız neden oynatacaksınız ?
    Cevapla
  • Toprak Güler 4 hafta önce Şikayet Et
    İddia edildi. İddia edildi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle