Mbappe imzayı atıyor! Dünyaca ünlü gazete tarih verdi

Paris Saint Germain'den ayrılmaya hazırlanan Kylian Mbappe'nin Real Madrid'e transferinin EURO 2024 öncesinde açıklanacağı belirtildi.

Mbappe imzayı atıyor! Dünyaca ünlü gazete tarih verdi
Mbappe imzayı atıyor! Dünyaca ünlü gazete tarih verdi
GİRİŞ 04.04.2024 18:06 GÜNCELLEME 04.04.2024 18:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1 ekibi Paris Saint Germain'le bu sezon sonunda yollarını ayırması beklenen Kylian Mbappe, yeni takımına haziran ayında imza atabilir.

EURO 2024 öncesi imzayı atacak

Marca'da yer alan haberde Kylian Mbappe'nin Real Madrid yönetimine 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda herhangi bir baskı olmadan oynamak istediğini bildirdiği ve İspanyol devinin resmi duyuru için yıldız oyuncuyla anlaşmaya vardığı belirtildi.

Haberde, transferin resmi duyurusu için Real Madrid'in Kylian Mbappe'nin ekibiyle anlaşmaya vardığı ve tüm insiyatifin yıldız oyuncuda olduğu kaydedildi.

Transfer bir sebeple gecikebilir

Fransa Ligue 1'de şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sahibi olan PSG, ligin son haftasına kalmadan şampiyonluğunu ilan edebilir. Şampiyonlar Ligi'nde de yoluna devam eden Paris ekibinin finalde Real Madrid'le karşılaşma ihtimalinin olması nedeniyle transfer duyurusunda gecikme olabileceği kaydedildi.

Devler Ligi'nde çeyrek final maçları 9-17 Nisan, yarı final 30 Nisan-8 Mayıs tarihleri arasında oynanacak. Final karşılaşması ise 1 Haziran'da gerçekleşecek.

Paris Saint Germain'in turnuvaya finalden önce veda etmesi halinde transfer daha erken açıklanabilir

Almanya'nın ev sahipliğindeki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ise 14 Haziran-14 Temmuz arasında düzenlenecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Barcelona alabilseydi keşke Ya da ingiltere de haaland a rakip olsaydı
    Cevapla