İspanya'da Sörloth rüzgarı! Türkiye günlerini anımsatıyor

Bir dönem Süper Lig'de Trabzonspor forması da giyen Alexander Sörloth, İspanya La Liga'da bu sezon gösterdiği başarılı performans ile dikkat çekiyor.

İspanya'da Sörloth rüzgarı! Türkiye günlerini anımsatıyor
İspanya'da Sörloth rüzgarı! Türkiye günlerini anımsatıyor
GİRİŞ 02.04.2024 15:26 GÜNCELLEME 02.04.2024 15:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth, attığı goller ile İspanya'da gündem olmaya devam ediyor.

Son olarak Villarreal'in Atletico Madrid’i konuk edip 2-1 yenildiği maçta takımının tek golünü kaydeden Norveçli yıldız, ligdeki gol sayısını 14'e yükseltti.

GOL KRALLIĞINA OYNUYOR

La Liga'da attığı 14 golle krallık yarışında bulunan ve zirvenin iki gol uzaklığında bulunan 28 yaşındaki golcü isim, bu sezon gösterdiği istikrarlı performans ile göz dolduruyor. 

Ligde orta sıralarda yer alan Villerral'in gol yollarında en etkin oyuncusu olan Sörloth, kaydettiği 14 golün yanı sıra 5 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. 

Norveçli futbolcu, İspanyol ekibiyle UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı 6 mücadelede ise 3 kez ağları sarstı. 

Deneyimli ismin bu performansı ise Trabzonspor günlerini anımsattı. 2019/2020 sezonunda kiralık olarak Bordo-Mavili takımın formasını giyen Alexander Sörloth, bordo-mavili formayla o sezonu 24 golle gol kralı olarak tamamlamıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ali veli 4 hafta önce Şikayet Et
    TS un en iyi yabancı golcü leri sorloth corneliues onachu.
    Cevapla