Fatih Terim'in isyanı sonrası Yunanistan'da kriz

PAOK'a 3-2 yenilen Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim, maçın ardından yaptığı açıklamalarla gündeme oturdu. Mücadeleyi yöneten yabancı hakemin performansını sert bir dille eleştiren Terim, Yunan basınını da ikiye böldü.

GİRİŞ 02.04.2024 10:27 GÜNCELLEME 02.04.2024 11:18
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de yabancı hakem tartışmaları devam ederken, Yunanistan'da Şampiyonluk Turu maçını yöneten Danimarkalı hakem Mikkel Redder'in performansı Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim'i adeta küplere bindirdi.

FATİH TERİM: UTANIR İNSAN

Fatih Terim, PAOK mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada, "Hakemlerden genelde bahsetmem ama Yunan Ligi kalitesiz hakemleri hak etmiyor. Maçın sonuna sadece 4 dakika vermeye utanır insan. Kırmızı kart ve çaldığı fauller hakkında bir şey söylemiyorum! Eğer böyle yabancı hakem göndereceklerse göndermesinler. Danimarka'nın en kötü hakemi buraya geldi." ifadelerini kullanmıştı.

YUNAN MEDYASI İKİYE BÖLÜNDÜ

Sabah'ın haberine göre Fatih Terim'in bu ifadeleri Yunan medyasında gündem oldu. Deneyimli çalıştırıcının sözlerine bir kısım destek verirken bir kısmın da katılmadığı belirtildi. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • Nuri ozdemir 1 ay önce Şikayet Et
    Millette ne kadar gs kiskancligi var terime catmaniz ondan suda bir gercek turkiyenin en iyi takimi gs dir her yonuyle
    Cevapla
  • Adnan 1 ay önce Şikayet Et
    türkiyemi zannettin orayı
    Cevapla
  • Gürcan 1 ay önce Şikayet Et
    Alışmış Türkiye'de hakemleri zan altında bırakma ya nasılsa haftaya hakemler benim istediğim düdükleri çalar sanıyor orası Türkiye değil
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Yabanci hakem istiyor ya fenev, Bizim ligde de olacagi bu
    Cevapla
  • terimopolis 1 ay önce Şikayet Et
    ektigini bic gsli hakemlerle alismislar ofsaytimsi puanlar almaya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle