Mbappe davranışları ile Fransa'da tepki çekiyor

Fransa Ligue 1'de Marsilya'yı deplasmanda deviren PSG'de ikinci yarı oyundan alınan Kylian Mbappe'nin teknik direktör Luis Enrique'ye olan tavrı gündem oldu.

Mbappe davranışları ile Fransa'da tepki çekiyor
Mbappe davranışları ile Fransa'da tepki çekiyor
GİRİŞ 01.04.2024 21:23 GÜNCELLEME 01.04.2024 21:23

Milli ara dönüşünde Ligue 1 lideri Paris Saint-Germain, Marsilya'ya konuk oldu. Beraldo'nun 40. dakikada kırmızı kart görmesine rağmen başkent ekibi mücadeleden 2-0 galip ayrıldı.

Maça ilk 11'de başlayan ancak 63. dakikada çıkarılan Kylian Mbappe şaşkınlığını gizleyemedi. Fransız oyuncunun oyundan çıkarken söylediği kelimeler kameraya yansıdı ve yıldız oyuncunun küfür ettiği ileri sürüldü. Mbappe, sahayı terk ederken hocası ile tokalaşmayı da reddetti.

Maçın ardından PSG Teknik Direktörü Luis Enrique'ye Mbappe'nin sözleri sorulduğunda Katalan çalıştırıcı, "Bir şey duymadım" dedi.

DAVRANIŞLARI TARTIŞMA KONUSU OLDU

Kylian Mbappe'nin PSG ile sözleşme uzatmaması sezon öncesinde kadro dışı kalmasına neden oldu. Teknik direktör Luis Enrique ile yıldızı barışmayan oyuncu 10 Şubat'ta oynanan Lille maçından bu yana sahada 90 dakika kalamıyor.

Enrique bu durumla alakalı olarak geçmişte "Mbappe'siz oynamaya alışmamız lazım" açıklamasını yapmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.