Barcelona'da gündem Lewandowski! Kararı şaşırtacak cinsten

LaLiga ekiplerinden Barcelona'nın Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski, Suudi Arabistan kulüplerinin kendisine olan yoğun ilgisine rağmen gelecek sezon da kulübünde kalmaya sıcak bakıyor.

Barcelona'da gündem Lewandowski! Kararı şaşırtacak cinsten
Barcelona'da gündem Lewandowski! Kararı şaşırtacak cinsten
GİRİŞ 31.03.2024 20:20 GÜNCELLEME 31.03.2024 23:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

LaLiga ekiplerinden Barcelona'da forma giyen ve futbol kariyerinin sonlarına yaklaşan Polonyalı yıldız futbolcu Robert Lewandowski, Suudi Arabistan kulüplerinin kendisine olan yoğun ilgisine rağmen gelecek sezon da kulübünde kalmaya hazırlanıyor. 

İspanyol Sport'un haberine göre, Robert Lewandowski büyük bir sürpriz olmadığı takdirde gelecek sezon da Barcelona'da kalacak.

Haberin detayında, 35 yaşındaki tecrübeli forvetin, Suudi Arabistan'dan maaşının üç katına yakın teklifler almasına rağmen, kulübünde kalmaya sıcak baktığı aktarıldı. 
Geçen sezon takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Robert Lewandowski'nin maaşı kulübü için sorun olmak üzereyken oyuncunun takımdan ayrılması durumunda yerinin nasıl dolacağı da bir başka problem kafa yoruyordu.

LEWANDOWSKİ MENAJERİNE TALİMAT VERDİ

Ailesi ile birlikte Katalonya'da mutlu olan Robert Lewandowski, menajeri Pini Zahavi ile yaptığı görüşmede kulübünde kalacağını söylemesi ve bunun kulübe iletilmesi Katalan ekibini de rahatlattı.

Polonyalı futbolcunun 100 milyon avronun üzerinde kazanacağı maaş teklifini reddedip Barcelona'da kalmak istemesi Suudi Arabistanlı futbol idarecileri nezdinde ise şaşkınlık oluşturdu.

2025 yılına kadar Barcelona ile kontratı devam eden Robert Lewandowski, bu sezon LaLiga'da 13 gole imza attı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ozan 4 hafta önce Şikayet Et
    yanlış o takımda basarı gelmez galatasaraya gel kral olursun son gülen iyi güler anladınız siz onuuuuuuu
    Cevapla