Ancelotti'den Arda Güler'e sürpriz telefon!

Real Madrid ve A Milli Takım'ın yıldızı Arda Güler, yeşil sahada sunduğu resitaller ile Carlo Ancelotti'yi şaşırtmaya ve etkilemeye devam ediyor.

Ancelotti'den Arda Güler'e sürpriz telefon!
Ancelotti'den Arda Güler'e sürpriz telefon!
GİRİŞ 28.03.2024 16:10 GÜNCELLEME 28.03.2024 16:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'da gündemde kalmaya devam ediyor. Hem Real Madrid taraftarları hem de İspanyol basını, genç yıldızı adeta yakın markaja almış durumda.

Uluslararası maç arasında A Milli Takım kampına katılan Arda Güler, Türkiye'nin Macaristan ile deplasmanda oynadığı hazırlık maçına yedek kulübesinde başladı. 19 yaşındaki ofansif orta saha, 61. dakikada Orkun Kökçü'nün yerine oyuna girdi ve yaklaşık yarım saat süre aldı.

Arda, A Milli Takım'ın Avusturya ile deplasmanda oynadığı ve 6-1 kaybettiği hazırlık mücadelesinde ise ilk 11'deydi 19 yaşındaki süper solak, son bölüme kadar sahada kaldı ve 78. dakikada yerini Abdülkadir Ömür'e bıraktı.

RÖVEŞATASI DİKKAT ÇEKTİ

Avusturya maçında hırsıyla ön plana çıkan Arda Güler, karşılaşmanın 66. dakikasında jeneriklik bir gole çok yaklaştı. Real Madrid'in yıldızı, ceza sahası içi sol çaprazında kaleye sırtı dönük pozisyonda topu kontrol ettiği, ayağıyla sektirip yükseltti ve röveşatayı vurdu. Ancak kaleci Alexander Schlager gole izin vermedi.



ANCELOTTI, ARDA İLE TEMASA GEÇTİ

Real Madrid'i yakından takip eden Defensa Central'de yer alan habere göre Carlo Ancelotti, Avusturya - Türkiye maçının ardından Arda Güler'i aradı. İtalyan teknik adam, yıldız futbolcuyu överek onun motivasyonunu yükseltti.

Haberde, Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'in Avusturya maçındaki röveşatasından etkilendiği bildirildi. İtalyan hocanın telefonda Arda'ya, ceza sahasında bu şekilde etkili olması gerektiğini ve bu sayede ilerleyen zamanlarda daha fazla süre alabileceğini aktardığı kaydedildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Cahit 4 hafta önce Şikayet Et
    Arda bu fizik ile u21 de bile zor oynar. Hocasıda elbette farkında ve onu azar azar oynatarak koruyor. Sakatlanması ve ezilmemesi için güçlenmesi şart
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Carlo ancolitti ardaya ligde bir sefer bile onbirde süre vermedin ne yapsa oynatmadın ardayı dümenci rolcü ancolletti hep palavra atıyon oynatmaya oynatmaya köreltcen ardayı.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    ya insaf.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Çocuk sahada döküldü ayakta durmadi böyle yaparak çocuğa zarar veriyorsunuz hepsi çok iyiydi neden Avusturya dan yarım düzine gol yedik
    Cevapla