İtalyan basını duyurdu! Zaniolo'nun menajeriyle görüşüldü

Bonservisi Galatasaray'da bulunan Nicolo Zaniolo'nun transferi için Serie A ekiplerinden Fiorentina'nın devreye girdiği ileri sürüldü.

İtalyan basını duyurdu! Zaniolo'nun menajeriyle görüşüldü
İtalyan basını duyurdu! Zaniolo'nun menajeriyle görüşüldü
GİRİŞ 27.03.2024 15:31 GÜNCELLEME 27.03.2024 15:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo, Corriere dello Sport'ta dün yayınlanan röportajında Serie A'ya dönmek istediğini ancak bu konuda kararın sarı kırmızılı kulüpte olduğunu söyledi. İtalyan gazetesinde bugün yer alan haberde ise Zaniolo için Fiorentina'nın devrede olduğu ileri sürüldü.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Fiorentina CEO'su Joe Barone'nin, bonservisi Galatasaray'da bulunan futbolcunun transferi için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Haber detayında "Joe Barone'nin Fiorentina taraftarlarına son hediyesi" yorumu yapılırken, İtalyan futbol adamının ölümünden birkaç gün önce Zaniolo'nun menajeri Claudio Vigorelli ile görüştüğü ifade edildi.

Fiorentina'da Nicolas Gonzalez'in sezon sonunda satılması halinde, Arjantinli futbolcunun yerine Nicolo Zaniolo'nun transfer edilmesi planlanıyor.

Haberde, 24 yaşındaki futbolcunun sezon bitiminde Galatasaray'a dönmesinin ardından, Barone'nin geçtiğimiz günlerde başlattığı temasın hatları daha belirgin bir müzakereye dönüşebileceği vurgulandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • İsi 4 hafta önce Şikayet Et
    Beşiktaş ne alaka? İhtiyacımız yok buna
    Cevapla
  • Alfa 4 hafta önce Şikayet Et
    Kardeşim benim
    Cevapla
  • Aciz Kul 4 hafta önce Şikayet Et
    Ali Bey kardeşim beşiktaş bir önceki haber
    Cevapla
  • Ali 4 hafta önce Şikayet Et
    Beşiktaş diyorsun, konu fiorentina ve zaniolu hakkında.
    Cevapla
  • 2727gaziantep 4 hafta önce Şikayet Et
    Beşikteş mı gülecem yoktu hahaha
    Cevapla
  • Gs li 4 hafta önce Şikayet Et
    hemen verin gitsin 25 eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle