Kim Min-Jae için ayrılık iddiası! Yeni adresini duyurdular

Bayern Münih forması giyen Kim Min-Jae'ye Inter talip oldu. İtalyan devi, Güney Koreli stoperi kadrosuna katmak için harekete geçmeye hazırlanıyor.

GİRİŞ 23.03.2024 16:09 GÜNCELLEME 23.03.2024 16:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bayern Münih'te forma şansı bulmakta zorlanan Kim Min-Jae, Serie A'ya geri dönebilir. Inter, başarılı stoper için sezon sonunda Bayern Münih'in kapısını çalacak.

MIN-JAE, INTER YOLCUSU

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Bayern Münih forması giyen Kim Min-Jae yeniden İtalya'ya dönmek için gün sayıyor. Inter'in daha önce Napoli forması giyen Güney Koreli stoper için sezon sonunda Bayern Münih'e teklif yapması bekleniyor.

Kim Min-Jae bu sezon Bayern Münih formasıyla 28 maça çıktı ve 2.288 dakika süre aldı. 27 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistlik skor katkısı verdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Yerli ve Milli 1 ay önce Şikayet Et
    Bayern'in başarısızlığının en büyük nedeni kim dır bazen çok ağır kalıyor
    Cevapla
  • misafir misafir 1 ay önce Şikayet Et
    nasıl tutmadı maç başı ortalama 82 dakika oynamış.
    Cevapla
  • sado 1 ay önce Şikayet Et
    tutmadı bayernde
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    hep İtalyan devi , başka dert yok sanki, adam daha yeni geldi
    Cevapla