Mısırlı eski golcüden Salah için sürpriz iddia!

Premier Lig'de Tottenham, West Ham gibi takımlarda da forma giyen Mıısırlı eski golcü Mido, Mohamed Salah'la ilgili dikkat çekici bir iddia ortaya attı.

GİRİŞ 21.03.2024 12:26 GÜNCELLEME 21.03.2024 12:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Premier Lig devi Liverpool ile sözleşmesinin son yılına yaklaşan Mohamed Salah için transfer dedikoduları yeniden çoğalmaya başladı.

Sezon başında Salah için Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'dan gelen 150 milyon Sterlin değerindeki teklifi reddeden Liverpool, yıldız futbolcuyu takımda tutmayı başarmıştı.

HITC Football'ın haberine göre, Salah'a ilgi devam ederken oyuncuya haftada 3 milyon Sterlin kazandıracak yeni bir anlaşma olabileceği tartışılıyor.

"SUUDİ YATIRIM GRUBU, SALAH'IN TEMSİLCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ"

Daha önce İngiltere Premier Lig'de de forma giymiş Mısırlı eski golcü Mido, Salah için talkSPORT'a önemli açıklamalar yaptı. 

Mido, "Suudi yatırım grubu ile Liverpool ve Salah'ın temsilcileri arasında birkaç toplantı yapılmış olabileceğini biliyorum." derken anlaşmanın olduğunu da "Salah'ın Suudi Arabistan'a gitmesi için bir anlaşma olduğunu biliyorum." diyerek belirtti.

Liverpool ile bu sezon 32 maçta sahaya çıkan Salah, 21 gol atıp 13 asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Konyalı 1 ay önce Şikayet Et
    Bütün dünyayıda kazansa kısa bi ömür ve ölüm. Herşeyi bırakıp gidecek, ahirette fakir olmak ta var
    Cevapla
  • YUNUS EMRE 1 ay önce Şikayet Et
    gs a yakışır
    Cevapla
  • Cahil 1 ay önce Şikayet Et
    Çöp
    Cevapla
  • Adem 1 ay önce Şikayet Et
    Cahil açıkta seni görelim
    Cevapla