Bayern Münih duyurdu! Sacha Boey'den kötü haber

Bayern Münih, Sacha Boey'in sol arka uyluğunda kas yırtığı meydana geldiğini ve oyuncunun birkaç hafta forma giyemeyeceğini açıkladı.

Bayern Münih duyurdu! Sacha Boey'den kötü haber
Bayern Münih duyurdu! Sacha Boey'den kötü haber
GİRİŞ 20.03.2024 18:25 GÜNCELLEME 20.03.2024 18:25
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminde Bayern Münih'in Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Sacha Boey'den kötü haber geldi. Fransız futbolcu sakatlığı nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacak.

Bayern Münih'ten yapılan açıklamada, "FC Bayern önümüzdeki birkaç hafta boyunca bek oyuncusu Sacha Boey'den yoksun olacak. Yeni kış transferinin Çarşamba günü antrenman sırasında sol arka uyluğunda kas yırtığı oluştu. Bu durum FC Bayern'in sağlık departmanı tarafından yapılan muayenenin sonucuydu. Kinsgley Coman ve Noussair Mazraoui meslektaşlarıyla birlikte antrenmanlara geri döndü" ifadeleri kullanıldı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 18
  • Das 1 ay önce Şikayet Et
    Almanya soguk ülke boey bu soguklara alisik deyil soguk havada isinmadan antraman yaparsan her yerin kopar kalin ceket thermo pantol yünlü ayakabi kalin corap sapka kaskol eldiven giyiyorum hala üsüyorum 50 senedir burdadim bu soguklara hala alisamadim
    Cevapla
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    Yorum yapan FB liler. Siz arda gibi dünya yildizini 20 ye sattınız. Fazla konuşmayın sacha boey sezon başında gönderiliyordu takımdan. Bu fiyata satılması başarıdır.kiskanmayin.
    Cevapla
  • FB12 1 ay önce Şikayet Et
    Ne diye kıskanalım ? Arda bonuslarla beraber 30 milyon Euro’ya gitti Real Madrid’e ayrıca Arda Türkiye’de doğma büyüme ve bizim çocuğumuz. Boey yurt dışından geldi. Biz kendi çocuğumuzu dünyanın en büyük kulübüne sattık. Daha Kim Min Jae’yi saymıyorum bile. Tarihinizde ilk defa Bayern’e topçu sattınız diye mi övünüyorsunuz ? Biz bir sürü sattık.
    Cevapla
  • Yunus 1 ay önce Şikayet Et
    Bizim durmadan düdüklerle durdurulan balon ligden sonra Bundesliga’nın antrenmanları ağır gelmiştir. Saha da bile 45 dakikanın sadece 20 dakikası oynanıyor bizim her şeye düdük çalan hakemlerimiz sayesinde ve elbette kendini durmadan yere atan karaktersiz futbolcular yüzünden.
    Cevapla
  • Misafirim 1 ay önce Şikayet Et
    Grubdan çıkma parasını bayernden çıkardık seneye gelir bize 3e5e
    Cevapla
  • Komiksiniz 1 ay önce Şikayet Et
    Boey tek başına başarılı olamaz.TFF den hakem de almalıydı Bayern.
    Cevapla
  • ordulu 1 ay önce Şikayet Et
    adın gibi gerçekten de komiksin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle