Sakatlığını yeni atlatmıştı! Courtois'dan kötü haber

Sezon başında yaşadığı sakatlığı yeni atlayan Real Madrid'in kalecisi Thibaut Courtois, bugünkü takım antrenmanında yeniden sakatlandı.

Sakatlığını yeni atlatmıştı! Courtois'dan kötü haber
Sakatlığını yeni atlatmıştı! Courtois'dan kötü haber
GİRİŞ 19.03.2024 20:38 GÜNCELLEME 19.03.2024 20:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Real Madrid'in as kalecisi Thibaut Courtois sezon başında sol diz ön çapraz bağında kopma yaşadı. Tecrübeli file bekçisi sahalardan 8 ay uzak kaldı. Sakatlığını atlatan ve takımla antrenmanlara başlayan Belçikalı oyuncu yeniden sakatlandı.

6-7 HAFTA YOK

Sakatlık nedeniyle bu sezon resmi müsabakalarda forma şansı bulamayan Thibaut Courtois, bugünkü takım antrenmanında sakatlandı.

31 yaşındaki kalecinin sağ diz iç menisküsünde yırtık tespit edildi. Courtois'in 6-7 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

6 SEZONDA 9 KUPA

Thibaut Courtois, 2018-2019 sezonunun başında Chelsea'den 35 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

Tecrübeli kaleci bu süreçte 9 kupa kazandı. Courtois, 3 İspanya Süper Kupası, 2 La Liga, İspanya Kupası, Şampiyonlar Ligi, FIFA Kulüpler Dünya Kupası ve UEFA Süper Kupası kazandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • tuka 1 ay önce Şikayet Et
    kötü durumda
    Cevapla