Açıklamaları Portekiz'de ses getirdi! Benfica'da Orkun Kökçü krizi

Portekiz ekibi Benfica'da forma giyen milli futbolcu Orkun Kökçü, kulüp ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle Portekiz'de gündem oldu. Benfica'nın Orkun Kökçü'ye bu açıklamalardan dolayı ceza verebileceği ileri sürüldü.

Açıklamaları Portekiz'de ses getirdi! Benfica'da Orkun Kökçü krizi
Açıklamaları Portekiz'de ses getirdi! Benfica'da Orkun Kökçü krizi
GİRİŞ 17.03.2024 17:15 GÜNCELLEME 17.03.2024 18:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Milli futbolcu Orkun Kökçü'nün Hollanda basınına verdiği röportajda Benfica ve Roger Schmidt'le ilgili kullandığı sözler kulüpte tartışmalara yol açtı.

NTV Spor'un A Bola'dan aktardığına göre, kulübün Orkun Kökçü'nün söylemiş olduğu sözler nedeniyle rahatsızlık duyduğu ve bu nedenle ceza verebileceği belirtildi.

Benfica'nın Orkun'a para cezası verebileceği kaydedilen haberde Orkun'un bundan sonraki süreçte kadrodaki rolü de tartışma uyandırdı.

Alman teknik direktör Roger Schmidt, Casa Pia maçı öncesinde yaptığı açıklamada konuyla ilgili Orkun Kökçü ile konuşacağını söylemişti.

ORKUN KÖKÇÜ NE DEMİŞTİ?

Hollanda basınında De Telegraaf'a açıklamalarda bulunan milli futbolcu, takımdaki rolünden memnun olmadığını söylemişti.

Orkun Kökçü açıklamasında, "Beklediğim bu değildi. Geçen yaz transfer döneminde çok fazla şey yaşandı. Bunun kariyerimde her alanda gelişebilmek için atacağım en iyi adım olduğunu düşünüyordum. Ama bu sadece kısmen gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

"HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIM"

Roger Schmidt'le ilgili de değerlendirmeler yapan 23 yaşındaki oyuncu, "Schmidt beni birçok göreve çok fazla bağlıyor. Eğer benden gerçekten yararlanmak istiyorsanız buna gerek yok. Benfica için çok daha fazlasını yapabilirim. Hayal kırıklığına uğradım" dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • buzz 1 ay önce Şikayet Et
    gelsin bize gs'ye ne uğraşıyor
    Cevapla
  • Aytek 1 ay önce Şikayet Et
    Söyledikleri sadece buysa gayet normal konuşmuş. Daha iyisini yapabilirim demiş. Kötü mü demiş?
    Cevapla
  • Murad 1 ay önce Şikayet Et
    Kulübü adına öz eleştiri yapmış ne var bunda
    Cevapla
  • Misafir Ramo 1 ay önce Şikayet Et
    Dogrulari söylemis
    Cevapla
  • nitekim 1 ay önce Şikayet Et
    kötü bir şey dememiş ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle