İspanya, Arda Güler'in kaçan golünü konuşuyor: Ancelotti'ye çağrı

Real Madrid'in Osasuna'yı 4-2 yendiği maçta Arda Güler'in orta sahadan çektiği şut direkte patladı. Kaçan gol büyük ses getirirken Marca, milli futbolcuyu manşete taşıyıp Carlo Ancelotti'ye çağrıda bulundu.

GİRİŞ 17.03.2024 10:57 GÜNCELLEME 17.03.2024 11:10
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

La Liga'nın 29. haftasında Real Madrid, deplasmanda Osasuna'yı 4-2 mağlup ederken Arda Güler'in orta sahadan gol denemesi İspanya'yı adeta ayağa kaldırdı.

MARCA: ARDA GÜLER BİR DAHİ

Marca, Arda Güler'in orta sahadan yaptığı ancak direkte patlayan gol denemesinden övgüyle bahsetti. Marca'da Arda Güler için "Bir sanat eseri, bir mucize ve bir dahi" yorumunda bulunuldu.

"ARDA'YI BİZE 5 DAKİKADAN FAZLA İZLETTİRMENİN ZAMANI GELDİ"

Marca, Arda Güler'e maçın son dakikalarında şans veren Carlo Ancelotti'ye de çağrıda bulundu. Haberde Ancelotti'ye, "Artık Arda'yı bize 5 dakikadan daha fazla izlettirmenin zamanı geldi." ifadeleriyle seslenildi.

Ağızlar açık kaldı! Arda Güler yılın golünü atıyorduAğızlar açık kaldı! Arda Güler yılın golünü atıyordu

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    madrid yönetimi ancelottiye baskı yapmassa oynatmaz.
    Cevapla
  • Güzel insan 1 ay önce Şikayet Et
    jesusta öyle 5-10 dakika oynatıyordu ama Arda kaptı formayı burdada aynı olacak bu çocuk gercekten çok büyük yetenek maşallah diyelim Türklerin gururu olacak inşallah
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ancelotti istemesede (ki istemiyor) arda o formayı alacak
    Cevapla
  • ümit 1 ay önce Şikayet Et
    Büyük futbolcular risk alır. Arda o anda kendine güvenmeseydi vurmazdı zaten .
    Cevapla
  • ümit 1 ay önce Şikayet Et
    Arda söke söke o formayı alacak angoletti ne yaparsa yapsın arda kalitesini her defasında gösteriyor bunu biz türkler değil tüm dünya görüyor ıspanyada sürekli manşettde. Mecburen daha uzun dakikalar vermek zorunda kalacak. Bunu kendisde biliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle