İsmail Yüksek'e dev talip!

İngiliz basını tarafından, Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu İsmail Yüksek'e Premier Lig ekibi Tottenham'ın talip olduğu iddia edildi.

GİRİŞ 14.03.2024 16:06 GÜNCELLEME 14.03.2024 16:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu İsmail Yüksek ile İngiltere'nin Tottenham kulübünün ilgilendiği öne sürüldü.

Team Talk'ta yer alan habere göre; İngiliz takımının teknik direktörü Ange Postecoglou, son haftalarda ilk 11'de yer vermediği Pierre Emile Hojbjerg'i gelecek sezonun kadrosunda düşünmüyor.

Danimarkalı ön liberonun yerine düşünülen ismin ise Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu İsmail Yüksek olduğu ileri sürüldü.



Haber detayında, İsmail'in geçtiğimiz günlerde hayalindeki takımın Manchester United olduğunu açıkladığına da yer verilirken, Tottenham'ın Türk yıldız için ManU ile rekabete gireceği belirtildi.

25 yaşındaki futbolcuyla Aston Villa ve Newcastle United'ın da ilgilendiği iddia edilirken, İsmail için "Savunma odaklı, derin bir orta saha oyuncusu olan Yüksek, Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki şampiyonluk mücadelesinin arkasındaki itici güçlerden biri oldu." yorumu yapıldı.

İsmail Yüksek'in sarı lacivertli takımla 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon 40 maça çıkan orta saha oyuncusu 1 gol, 5 asistlik skor katkısı sağladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 12
  • asıl yorum 1 ay önce Şikayet Et
    İsmail en az 20-25 milyon. Eder. Biraz rekabet ettirmek gerek bir kaç takımı!
    Cevapla
  • Ali baba 1 ay önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
  • Alex De Souza 1 ay önce Şikayet Et
    Ağlak FB'ye yskışmıyor Avrupaya gitmeli
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Gs de öyle
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Satalımda elimizde kalmasın diye büyük takımlarla adını cıkartıp cocugun hayalleriyle oynamayın koca tottenhamda bu eleman top toplayıcı olamaz
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    gs li arkadaşım kendi takımının ooyuncularına yorum yap. dombele bir zamanlar oynamış ismail de tothenem da hayli hayli oynar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle