Carlo Ancelotti için 4 yıl 9 ay hapis istendi

İspanya'da Madrid İl Mahkemesi Savcılığı, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti hakkında, vergi kaçırma iddiasıyla 4 yıl 9 aylık hapis cezası talep etti.

Carlo Ancelotti için 4 yıl 9 ay hapis istendi
Carlo Ancelotti için 4 yıl 9 ay hapis istendi
GİRİŞ 06.03.2024 13:50 GÜNCELLEME 06.03.2024 13:50
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Savcılık, İtalyan teknik direktörün Real Madrid'i çalıştırdığı ilk dönemde, 2014 ve 2015 yıllarında Maliye'den 1 milyon 62 bin 79 avro vergi kaçırdığı iddiasıyla suçlamada bulundu.

Ancelotti'nin vergide usulsüzlükle ilgili iki ayrı suçtan yargılanma riski olduğu ancak Maliye ile anlaşması halinde yargı yolu açılmadan sorunun çözülebileceği bildirildi.

İtalyan teknik adamın İspanya'da ikamet ettiği dönemde, imaj haklarını devrettiği kuruluşlar aracılığıyla elde ettiği gelirleri göstermediği ileri sürülüyor.

İspanya'da futbol dünyasında vergi kaçırma suçlamaları son dönemlerde oldukça sık gündeme gelirken, Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Radamel Falcao, Marcelo, Fabio Coentrao, Angel Di Maria, Luka Modric ve Arda Turan gibi futbolcuların da olduğu birçok ünlü isim, Maliye ile anlaşarak hapis cezası almaktan kurtulmuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Ali efendi 1 ay önce Şikayet Et
    Koç Holding ???
    Cevapla
  • Reis 1 ay önce Şikayet Et
    Biz de vergi kaçıran,tefecilik yapan mağdur oluyor.Secil erzan davası gibi.
    Cevapla
  • Hasa 1 ay önce Şikayet Et
    Arda Turan da varmış.
    Cevapla
  • misafir misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Arda'nın Ahı tutar inşallah
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    kaç kişi cezaevine girdi acaba boş haber
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle