Haaland seçimini yaptı! Messi mi Ronaldo mu?

Manchester City'nin yıldız oyuncusu Erling Haaland, Lionel Messi'nin tarihin en iyi oyuncusu olduğunu söyledi.

Haaland seçimini yaptı! Messi mi Ronaldo mu?
Haaland seçimini yaptı! Messi mi Ronaldo mu?
GİRİŞ 06.03.2024 10:38 GÜNCELLEME 06.03.2024 10:43

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Kopenhag'ı konuk edecek Manchester City'de Norveçli yıldız Erling Haaland, açıklamalarda bulundu.

Kendisine gelen, 'Ballon d'Or ve En İyi FIFA Oyuncusu ödülünü kazanmak için Messi'nin emekli mi olması mı lazım?' sorusuna Erling Haaland, şu sözlerle cevap verdi.

"Bilmiyorum, bu iyi bir soru. Lionel Messi tarihin en iyi oyuncusu. O yüzden bu ödülleri alması lazım."

"City'de mutluyum"

Hakkındaki transfer iddiaları hakkında açıklamalar yapan Haaland, "Burada gerçekten çok mutluyum. Özellikle çevremdeki insanlarla: Yöneticiler, teknik ekip, yönetim kurulu. Gerçekten mutluyum. Bunu şimdi söylersem muhtemelen büyük bir manşet olur. Geleceğin ne getireceğini asla bilemezsiniz ama şu an için burada çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

31 maça çıktı

Bu sezon Manchester City formasıyla 31 resmi maça çıkan Erling Haaland, bu karşılaşmalarda 28 gol, 6 asistlik skor katkısı sağladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.