Fatih Terim isyan etti: Hakem falan değilsin!

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, OFI Girit ile 2-2 berabere kaldıkları maç sonrasında karşılaşmanın hakemiyle ilgili çok sert ifadeler kullandı.

GİRİŞ 04.03.2024 13:25 GÜNCELLEME 04.03.2024 14:04
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Yunanistan Süper Ligi'nde normal sezonun son haftasında OFI Girit'e konuk olan Fatih Terim'in takımı Panathinaikos, rakibiyle 2-2 berabere kaldı.

Yeşil beyazlılar bu sonuçla 56 puanla 4. sırada yer aldı ve ligin ilk 6 sırasında yer alan takımların mücadele edeceği Şampiyonluk Turu'na kaldı.

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim ise maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada karşılaşmanın hakemi için çok sert ifadeler kullandı. Fatih Terim'in açıklamaları şöyle:

"Çok kolay pozisyonları gole çeviremedik. Daha ne kadar pozisyona girebilir bir takım."

"Ben hiç hakemlerle ilgili konuşmuyorum ama sadece şunu söyleyeceğim: Biz oynamak isteyen bir takımız. Hakemden oynamamıza müsaade etmesini istiyoruz."

"Topun oyunda kalma süresini çok merak ediyorum. Bir devre acaba oynadık mı?"

"Söyleyecek söz bulamıyorum açıkçası. Kaybedilen zaman... Penaltıda, sakatlıklarda bayağı bir zaman harcandı. Her autu 1 dakikada kullandılar."

"Hakem yapmazsa kim yapacak bunu? Biz bir şey istemiyoruz, oynamak istiyoruz. Oynayan takıma sen bunu sağlamazsan o zaman hakem falan değilsin."

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 27
  • ilker 1 ay önce Şikayet Et
    dönme ordan.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    takke düştü kel göründü
    Cevapla
  • ihtiyar 1 ay önce Şikayet Et
    nefretinizle ömrünüzü tüketin gafiller, ya sizin gibi futbol izleyicileri olduğu için futbol bu halde, sizin gibilerden topcu yonetici vs kademelerde olduğu için dosdoğru hiçbir işimiz yok, allah gani gani müstehakınızı versin ne diyeyim. yaptığınız hakaretlere cevap verdiği kapak taktığı için anca çemkirir ve küfür edersiniz yatacak yeriniz yok.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Alıştınız türk hakemlerine geçen haftada eski takımın g s de sparta pragda aynı şikayetaynı ağlamalar
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Gs bundan kurtuldu diye sevinirken okan belasına çattı rezil bir futbol kaybedincede devamlı masal anlatıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle