Derbinin ardından Arda Güler'den olay beğeni!

Real Madrid'in genç futbolcusu Arda Güler, Beşiktaş - Galatasaray maçının ardından dikkat çeken bir beğenide bulundu.

Derbinin ardından Arda Güler'den olay beğeni!
Derbinin ardından Arda Güler'den olay beğeni!
GİRİŞ 03.03.2024 23:43 GÜNCELLEME 03.03.2024 23:44
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den rekor bedelle Real Madrid'e imza atan Arda Güler, Beşiktaş - Galatasaray derbisi sonrası sosyal medyadan çarpıcı bir hamlede bulundu.

Sarı-lacivertli taraftarların sevgilisi Ada Güler, Galatasaraylı futbolcular Kerem Aktürkoğlu ile Barış Alper Yılmaz'ın paylaşımlarını beğendi.

Arda Güler'in beğendiği paylaşımlarda kullanılan ifadeler dikkat çekti. Kerem Aktürkoğlu maç sonu paylaşımında "İstanbul sarı kırmızı", Barış Alper Yılmaz ise "Şen ola Cimbom, şen ola" notunu düştü.

BEĞENİLERİ GERİ ALDI

Arda Güler'in bu beğenileri Fenerbahçeli taraftarların tepkilerini çekti. Arda Güler gelen tepkilerin ardından beğenilerini geri aldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 54
  • Recep 1 ay önce Şikayet Et
    Besle kargayı oysun gözünü derlerya Fenerbahçe Den ayrılan futbolcular kırk yıllık Galatasaraylı gibi davranıyor
    Cevapla
  • bir kul 1 ay önce Şikayet Et
    ya nasıl bir anlayıştır bu. elbette beğenecek onlar profesyonel futbolcu. adamlar saha dışında zaten arkadaş bunun neyini yadırgıyoruz ki. yaşşa be Arda sen varol
    Cevapla
  • Sincap 1 ay önce Şikayet Et
    yazık bu kadar olmamalı ben GS taraftarıyım hemde fanatik cinsinden ama küfüre hakarete şiddetle karşıyım arda güler çok yetenekli bir Türk evladıdır ve Fenerbahçelidir hangi takıma gönül vereceği onun bileceği iş dir herkes saygı duymalı ve futbolunu alkışlamalıdır
    Cevapla
  • ümit 1 ay önce Şikayet Et
    Gs a hayırlı olsun
    Cevapla
  • hadi la 1 ay önce Şikayet Et
    hazımsızlar sindire sindire hazmedeceksiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle