Real Madrid, Arda Güler için çözüm arıyor!

Real Madrid'in fazla forma şansı bulamayan Arda Güler'i daha fazla süre alacağı takıma kiralık göndermek istediği belirtilirken, Milan'ın Arda için Brahim Diaz'a yaptığı hamleyi yapmayı düşündüğü belirtildi.

GİRİŞ 02.03.2024 14:26 GÜNCELLEME 02.03.2024 15:06
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Sezon başında Real Madrid'in yolunu tutan ancak hem sakatlıklar hem de fiziksel olarak yeterli seviyeye gelememesi nedeniyle forma şansı bulmakta zorlanan Arda Güler için ayrılık çanları çalıyor.

Marca'da yer alan habere göre; Real Madrid, Arda Güler'i sezon sonunda forma giyip gelişebileceği bir takıma kiralık olarak göndermeye karar verdi.

Madrid ekibinin, Arda Güler'in bu takımda forma giydikten sonra tıpkı geçmişte birçok oyuncuda yaptığı gibi takıma daha güçlü geri dönmesini amaçladığı belirtildi.

MILAN, DIAZ FORMÜLÜNÜ DENEYECEK

Haberde, bir süredir Arda Güler için devrede olan Milan'ın daha önce Real Madrid'den kiralayıp oynattığı Brahim Diaz transferinde olduğu gibi genç milli yıldızı da kadrosuna katmayı hedeflediği iddia edildi.

ANCELOTTI'DEN ARDA SÖZLERİ 

Şimdiye kadar Arda Güler'e 5 maçta 92 dakika süre veren Carlo Ancelotti, Arda için konuştu. Ancelotti, Valencia'ya karşı oynayacakları maç öncesindeki basın toplantısında Arda'nın maçlarda daha fazla süre alma isteğini "çok iyi anladığını ve anlayışla karşıladığını" aktardı.

Ancelotti, "Onun ilerlemesinde sahada süre alması çok önemli. Ama bu bazen takımın, kulübün talepleriyle bazen maçların durumuyla çakışıyor. Ama benim ona olan güvenim çok fazla çünkü çok yetenekli. Elimde fırsat olsa, taraftarımızın onu daha fazla tanıması ve yeteneğini görmesi benim de hoşuma gider. Ama zamanı gelecek'' dedi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Bayram usta 1 ay önce Şikayet Et
    Yazık arda ekstra çalışması lazım evet yetenekli arda fanı olarak elbetde sahada görmek istiyoruz onun icin çabalaması lazım bir laf var azimle çalışan betonu deler oyuzden gülünü seven dikenine kanatlanacak
    Cevapla
  • Müfteri savar 1 ay önce Şikayet Et
    Arda babasının kurbanı oldu
    Cevapla
  • Mehmet Ali 1 ay önce Şikayet Et
    Yazık oldu çocuğa 1 senedir maçta ayağına top değmiyor.
    Cevapla
  • Levrock 1 ay önce Şikayet Et
    Arda canim, oraya gitmeden önce düsünecektin. Dortmund, Leverkusen gibi takimlarda önce pismeliydin sen hemen zirveye tirmanmak istedin. Simdi kiralik teklifini kabul et cünkü adamlar dehset kadro kurdu ve hepsi genc, süre almadan onlari gecemezsin ve hala fizik olarak onlardan geridesin.
    Cevapla
  • Hasannnn 1 ay önce Şikayet Et
    1.5 milyarı ona kim verecekti bu yaşta otursun hiç oynamasin 20 yaşında zengin oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle