Yıldız futbolcu Pogba'ya büyük şok! Dünyası kararacak

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus'ta forma giyen ve transfer döneminde adı sık sık Türk kulüplerine de yazılan Paul Pogba, doping yaptığı gerekçesiyle 4 yıl futboldan men edildi.

GİRİŞ 29.02.2024 16:44 GÜNCELLEME 29.02.2024 17:43
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İtalya Anti Doping Komitesi, Yıldız futbolcu Paul Pogba'ya ceza verdi.

GOAL İtalya'nın haberine göre; Doping testi pozitif çıkan İtalya Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen Fransız orta saha oyuncusu Paul Pogba’ya 4 yıl futboldan men cezası verildi. 



DOPİNG TESTİ POZİTİF ÇIKMIŞTI


Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıkların ardından sahalardan uzun bir süre ayrı kalan ve
Eylül 2023'te yapılan ilk testi pozitif çıkan 30 yaşındaki Pogba, geçici men cezası almıştı. Pogba'nın daha sonra Ekim 2023'te ikinci numunesine yapılan test de pozitif çıkmıştı. Son olarak Juventus'un 3 Eylül 2023'te Empoli ile oynadığı maçta görev yapan Pogba, söz konusu tarihten bu yana sahalardan uzak kalmıştı.

Tecrübeli futbolcunun, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) başvurarak İtalyan Anti-Doping Organizasyonunun (NADO) verdiği karara itiraz etmesi bekleniyor.

Kariyerinde Manchester United ve Juventus formaları giyen 30 yaşındaki futbolcu, futbolculuk kariyerinde forma giydiği 446 maçta 76 gol 99 asist yaptı. Pogba, son dönemde yaşadığı sakatlıklar nedeniyle hem Juventus'ta hem de Fransa Milli Takımı'nda formasından uzak kaldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • Levrock 2 ay önce Şikayet Et
    Fanatik gs li Pogba
    Cevapla
  • Leon03222 2 ay önce Şikayet Et
    Sahaya bakınca bahis şirketlerine oynayan 22 kişi görüyorum dedi adamın futbol hayatını bitirdiler
    Cevapla
  • Misafir İskan 2 ay önce Şikayet Et
    Ya siyonist yahudiye laf attığı için yada müslüman kişiliğini ön plana çıkardığı içindir..
    Cevapla
  • Adem 2 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bence olaya yanlış bakıyorsunuz asıl müslüman olduğu için daha fazla ceza alması lazım. Ayrıca müslüman olduğu kesin mı? Ayriyeten kendisinin havuzlu villalı nasıl eğlence partileri düzenlediği kamuoyunca malum. Müslüman torpilli olmaz/olmasın örnek olur/olsun (bakış açısı)...
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bence bilinçli yapmamıştır. müslüman olduğu için pusuya düşürmüşlerdir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle