Arda Güler için flaş iddia! O takıma gitmediği için pişman

Real Madrid'de sakatlığını atlatan ancak istediği forma şanslarını bulmakta zorlanan Arda Güler için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Katalan basının iddiasına göre Arda Güler Barcelona'ya transfer olmadığına pişman oldu.

GİRİŞ 28.02.2024 14:08 GÜNCELLEME 28.02.2024 15:00
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler için, transfer döneminde reddettiği Barcelona'ya yakın medya kaynakları dikkat çeken bir habere imza attı.

Katalan basını, doğum gününde de oynatılmayan Arda Güler'in Xavi'nin çalıştırıcılığını yaptığı Barcelona'ya gelmediği için pişman olduğunu ileri sürdü.



"ARDA GÜLER PİŞMAN"


El Nacional'de yer alan haberde, Arda Güler'in halen istediği forma şanslarını bulamadığına değinilerek oyuncunun kararından dolayı pişman olduğu iddia edildi.

Haberde ayrıca paranın mutluluğu satın alamadığı ve yaşın bir öneminin olmadığı vurgulanarak Arda Güler'in, gençlere şans veren Barcelona yerine Real Madrid'i seçmenin bedelini ödediği de vurgulandı.

Katalan yayın organının iddiaları bununla sınırlı kalmadı. Carlo Ancelotti'nin gençlere karşı bir ön yargısı olduğu belirtilerek Valverde, Camavinga ve Tchoumaneni gibi yıldızların da ilk geldiklerinde yedek bekledikleri, Arda Güler'in sabırsız davrandığı vurgulandı.



"YAMAL, ARDA'YI GEÇTİ"

Gazete, "Bu arada Lamine Yamal" diyerek bir de karşılaştırma yaptı.

Arda'nın 19 yaşına bastığı belirtilirken "Arda'nın dünya futbolunda çığır açacağı söyleniyordu. Lamine Yamal ise 16 yaşındaydı ve profesyonel bile değildi. Dembele'nin ayrılması ve Raphinha'nın peş peşe sakatlıklarından sonra Lamine Yamal forma şansı buldu ve Arda Güler'i geçti." denildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 60
  • Şinanay 1 ay önce Şikayet Et
    Real madrid Arda yi barcelona gitmesin diye hapis etti kulube Arda yı oynatmayarak madar edecek
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    avrupada futbol oynamak o kadar kolay değil. ozan ne demişti hatırlayalım. ancak top taca yada auta çıkınca soluklanabiliyoruz...
    Cevapla
  • Yasin 1 ay önce Şikayet Et
    Ozan tüm takım yabancı diye şikayet ediyordu.
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    türkiye hariç hiç bir üst düzey lig de oynayamaz. fiziği yetmez.. avrupada difutboş fizik ile oynanır. ikili mücadele kazanamıyorsan, bunu gücün yetmiyorsa forma şansı bulamazsın.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Herkes için hayırlısı olsun A.Güler
    Cevapla
  • Maalesef 1 ay önce Şikayet Et
    Türkler sinirli olduğu için sabrını deniyor olabilirler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle