Joachim Löw'den Bayern Münih açıklaması!

Almanya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Joachim Löw, hakkında çıkan Bayern Münih iddialarına cevap verdi. Löw, Bayern Münih ile ilgilenmediğini açıkladı.

Joachim Löw'den Bayern Münih açıklaması!
Joachim Löw'den Bayern Münih açıklaması!
GİRİŞ 25.02.2024 17:32 GÜNCELLEME 25.02.2024 17:32

Bayern Münih'in sezon sonunda Thomas Tuchel ile yollarını ayırmasının kesinlik kazanmasından sonra Alman devinin hocasının kim olacağı merak konusu. Gündemdeki isimlerden olan Almanya Milli Takımı'nın eski teknik direktörü Joachim Löw, Bayern Münih iddialarını yalanladı.

LÖW: BAYERN MÜNİH İLE HİÇBİR İLGİM OLMAZ

Löw, Welt TV'de katıldığı programdaki açıklamasında, "Bayern Münih'in muhtemelen bir teknik direktör olarak benimle hiçbir ilgisi yok ve benim de Bayern Münih'le hiçbir ilgim olmaz." ifadelerini kullandı.

"2026 DÜNYA KUPASI BENİM İÇİN BİR HEDEF"

Öte yandan Uluslararası bir turnuvada mücadele etme isteği bulunan Löw, "Benim için aynı zamanda 2026 Dünya Kupası, Amerika, Kanada, Meksika da bir hedef. Bunu heyecan verici bulurdum." dedi.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.