Erling Haaland tarihe geçti! City, lider Liverpool'la farkı eritti

Manchester City, İngiltere Premier Lig'in 18. hafta erteleme maçında Brentford'ı sahasında Haaland'ın attığı tek golle 1-0 mağlup etti. Norveçli yıldız, bu golle büyük bir başarıya da imza attı.

Erling Haaland tarihe geçti! City, lider Liverpool'la farkı eritti
Erling Haaland tarihe geçti! City, lider Liverpool'la farkı eritti
GİRİŞ 21.02.2024 10:40 GÜNCELLEME 21.02.2024 13:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Premier Lig 18. hafta erteleme maçında Manchester City ile Brentford karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gülen taraf 1-0'lık skorla Pep Guardiola'nın öğrencileri oldu.

Manchester City'e galibiyeti getiren golü 71. dakikada Erling Haaland kaydetti. Bu sonuçla birlikte Manchester City, puanını 56'ya çıkardı ve lider Liverpool ile aradaki puan farkını 1'e düşürdü. Brentford ise 25 puanda kaldı.



HAALAND'DAN BÜYÜK BAŞARI

Erling Haaland, böylelikle Premier Lig'de karşılaştığı 21 takıma da gol atmayı başardı. 

Yıldız oyuncu bu sezon sakatlığından dolayı ligde 5 maçta forma giyememesine rağmen takımına en çok katkı yapan isim oldu. Gol krallığı yarışında 17 golle ilk sırada bulunan 23 yaşındaki santrfor 5 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Haaland sakatlığını atlatıp sahalara döndükten sonra Premier Lig'deki 5 karşılaşmada 3 gol 1 asiste imza attı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Uğur öztürk 2 ay önce Şikayet Et
    Futbol = İngiltere premier lig. Atmosfer+performans+futbolcu sorumluluğu+dürüst hakemler+etkili var sistemi+maç sonu rakip oyuncuların teknik hocaların birbirini tebrik etmesi+dolu trübünler
    Cevapla
  • Kaçkarin delisi 2 ay önce Şikayet Et
    Bizde futbol Ali koçun ofisinde oynanıyor İngiltere'de sahada
    Cevapla