Oyuncusunu küçük düşürmüştü! Guardiola canlı yayında özür diledi

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, 2022 Dünya Kupası dönüşünde sözleriyle kalbini incittiği eski oyuncusu Kalvin Phillips'ten canlı yayında özür diledi.

Oyuncusunu küçük düşürmüştü! Guardiola canlı yayında özür diledi
Oyuncusunu küçük düşürmüştü! Guardiola canlı yayında özür diledi
GİRİŞ 20.02.2024 15:46 GÜNCELLEME 20.02.2024 15:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bonservisi Manchester City'de bulunan West Ham United'ın futbolcusu Kalvin Phillips, geçtiğimiz günlerde Pep Guardiola'nın kendisi hakkında 2022 Dünya Kupası dönüşünde kilolu demesiyle ilgili açıklamalar yapmıştı.

PHILLIPS: CİTY'DE HİSSETTİKLERİM DARBE ALDI

Phillips yaptığı açıklamada, "Dünya Kupası'ndan sonra muhtemelen en zoru Pep'in çıkıp fazla kilolu olduğumu söylemesiydi. Bunu yapmakta haklıydı ama bunu yapmanın farklı yolları var. Onunla aynı fikirde değildim ama açıkçası kendime olan güvenim ve City'de hissettiklerim büyük bir darbe aldı. Ailem de bu durumdan memnun değildi. Özellikle annem. Bu sadece bir yanlış anlaşılmaydı ve sanırım hedef kilomun 1,5 kg üzerinde geri dönmemden dolayı çok sinirlendi" dedi.

PEP GUARDIOLA ÖZÜR DİLEDİ

Ada basınında büyük ilgi gören bu açıklamalar sonrası Manchester City menajeri Pep Guardiola, eski oyuncusunu kırmış olduğu için pişmanlık yaşadığını ifade etti.

Premier Lig'de oynayacakları Brentford maçından önce Phillips'in açıklamaları kendisine sorulan Pep, "Evet, üzgünüm. Sekiz yılda bir fena değil. Ama çok üzgünüm. Ondan özür diliyorum. Özür dilerim. Çok üzgünüm." dedi.

City'nin devre arası transfer döneminde sezon sonuna kadar West Ham United'a kiraladığı Philipps'in ismi Süper Lig devleri ile Fenerbahçe ve Galatasaray ile de anılmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Yediemirler 2 ay önce Şikayet Et
    Erdemli adammış. Bravo
    Cevapla