Almanlardan kötü sonuçlar sonrası flaş iddia! "Sacha Boey'e..."

Galatasaray'dan Türkiye'de satış rekoru kırarak Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey için flaş bir iddia ortaya atıldı. Alman basınından Kicker, Bayern'in Boey'e tam olarak güvenemediğini öne sürdü.

GİRİŞ 20.02.2024 15:51 GÜNCELLEME 20.02.2024 18:32
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Son dönemde aldığı istikrarsız sonuçlar ile Almanya'da gündem olan Bayern Münih'te sular durulmuyor.

En son Lig'de Bochum'a yenilen Bavyera ekibi, zirvede yer alan Bayer Leverkusen'in 8 puan gerisinde kalmış ve tüm medyadan ağır eleştiriler almıştı. Bu eleştirilerden nasibini ara transferde Galatasaray'dan ayrılıp Alman devinin yolunu tutan Boey de aldı.

Almanya'nın prestijli spor dergilerinden olan Kicker, 30 milyon Euro bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey için 'Bayern ona güvenmiyor' ifadelerini kullandı.

Sağ bekte alternatif olarak görülen Mazraoui'nin de sakatlıklar ile boğuştuğu belirtilen haberde, Bayern'in Boey'e tam olarak güvenemediği ve takımın oyun felsefesine uyum sağlama konusunda zamana ihtiyaç duyduğu üzerinde duruldu.



BOEY DE SAKATLIK YAŞADI


Öte yandan Alman devi, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; "Sacha Boey'in antrenman sırasında sol arka adalesinde büyük bir yırtık meydana geldi ve tıbbi ekibin yaptığı incelemenin sonucunda 23 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki haftalarda sahalardan uzak kalacak." ifadelerini kullanmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • TrgtKINIK 2 ay önce Şikayet Et
    Alt ligden futbolcu alırsan olacağı bu. Ne bekliyorlardı. Hakemlerle kazanandan futbolcu mu alınır?
    Cevapla
  • gerçekler 2 ay önce Şikayet Et
    adam gs'da sakat sakat bandajlı oynuyordu zaten orada aşırı yüklendiler adam sakatlandı olay bundan ibaret boey bayern için bile lüks boey mcity real madrid barça da oynayabilecek kapasitede
    Cevapla
  • mütavazi 2 ay önce Şikayet Et
    ne alaka şimdi adam oynatılmıyor diye suçlumu oldu.
    Cevapla
  • Hasan 2 ay önce Şikayet Et
    Türkiye ligi degil orasi alman ligi
    Cevapla
  • SK1907 2 ay önce Şikayet Et
    Ne oldu ?? ..Arda ile çok dalga geçiyordunuz,aynını yaşayın bakalım...kendi değerlerine hakaret edenlerden hayır gelmez bu millete !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle