Mbappe'nin yeni adresini duyurdular: Her konuda anlaşma sağlandı

PSG ile yolları ayırması kesinleşen Kylian Mbappe'nin yeni adresi Real Madrid oluyor. Fransız golcünün, eflatun-beyazlılarla her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

GİRİŞ 19.02.2024 10:25 GÜNCELLEME 19.02.2024 11:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kylian Mbappe'nin Paris Saint-Germain'in tüm ısrarına ve yüksek maaş teklifine rağmen Real Madrid'i tercih ettiği öne sürüldü.

Marca'da yer alan habere göre, Mbappe, Real Madrid ile her konuda anlaşmaya vardı. Fransız yıldız yaz transfer döneminde eflatun-beyazlılara resmi imzayı atacak.

5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAKLAR

Haberde Real Madrid'in, piyasa değeri 180 milyon euro olarak gösterilen Mbappe ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağı da aktarıldı.

MBAPPE'NİN PSG KARNESİ

Kylian Mbappe, Paris Saint-Germain formasıyla şu ana kadar 291 maçta boy gösterdi. 25 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 244 gol ve 105 asistlik skor katkısı verdi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Törkiş eyirlayn 2 ay önce Şikayet Et
    yıldız heryerde parlar kardeşim adam bileğinin hakıyla oynayıp kazanıyor saygı duymak lazım
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Sampiyonlar ligi kupasi kazanir sonunda
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Dünyanın en iyi futbolcusu yükleniyor
    Cevapla