Ancelotti'den medyaya Arda Güler uyarısı!

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, yarın deplasmanda Rayo Vallecano ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Ancelotti'den medyaya Arda Güler uyarısı!
Ancelotti'den medyaya Arda Güler uyarısı!
GİRİŞ 17.02.2024 22:48 GÜNCELLEME 17.02.2024 23:36
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (La Liga) 25. hafta maçında yarın deplasmanda Rayo Vallecano ile karşılaşacak Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler'in ilk 11'de sahaya çıkabilecek durumda olduğunu söyledi.

"DİĞER TAKIM ARKADAŞLARIYLA MÜCADELE ETMELİ"

Ancelotti, düzenlediği basın toplantısında, Arda Güler ile ilgili gelen bir soruya, "İyi. İlk 11'de sahaya çıkabilecek durumda çünkü fiziksel olarak bunu kaldırabilir. Şimdi, aynı mevkide oynayan ve rekabet ettiği diğer takım arkadaşlarıyla mücadele etmesi gerek. Ona karşı sabırlı olmalıyız." dedi.

Madrid kentinin diğer bir takımı olan Rayo Vallecano'ya karşı oynayacakları derbi maçını da değerlendiren İtalyan teknik adam, "Vallecas her zaman zorlu. Geçmiş yıllarda da zorlu oldu, yarın da olacak. Bu hafta teknik direktörünü değiştirdi ve puana ihtiyacı var. Ekstra motivasyonları var. Kazanmak için en iyi oyunumuzu ortaya koymalıyız. Çünkü sezonun önemli bir döneminden geçiyoruz." ifadelerini kullandı.

Real Madrid'de sakat olan Antonio Rüdiger, Jude Bellingham, David Alaba, Eder Militao ve kaleci Thibaut Courtois'ın dışında kart cezalısı olan Ferland Mendy de 19 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

Ligde 61 puanla lider durumda olan Real Madrid, en yakın rakibi Girona'nın (56 puan) 5 puan önünde yer alıyor.

Son 5 maçtır kazanamayan Rayo Vallecano ise 24 puanla 14'üncülükte bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Morelli 2 ay önce Şikayet Et
    Arda futboldan cok pisikoloji savasi veriyor artik nerdeyse futbolla alakasi kalmamis degdimi? Cok yanlis yapti ne acelen vardi apar topar madride gitmek butun gelecegini bitirdin artik kiralik olarak takim takim gezeceksin sonunda Samsun sporda bitecek
    Cevapla
  • Nesin 2 ay önce Şikayet Et
    Adam haklı arda sabırlı olmalı ve o da biliyor bunu kendinede iyi bakmalı
    Cevapla
  • (76) 2 ay önce Şikayet Et
    Bu çocukta bunların elinde patladı ne yapacaklarını şaşırmışlar
    Cevapla