Bayern Münih'te Sacha Boey şoku!

Alman ekibi Bayern Münih, Fransız sağ bek Sacha Boey'un antrenmanda sol arka adalesinden sakatlık yaşadığını ve birkaç hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Bayern Münih'te Sacha Boey şoku!
Bayern Münih'te Sacha Boey şoku!
GİRİŞ 16.02.2024 17:26 GÜNCELLEME 16.02.2024 17:27
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekibi Bayern Münih, Galatasaray'dan geçen ay transfer edilen sağ bek oyuncusu Sacha Boey'in sakatlık nedeniyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.

Alman kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Sacha Boey'in antrenman sırasında sol arka adalesinde büyük bir yırtık meydana geldi ve tıbbi ekibin yaptığı incelemenin sonucunda 23 yaşındaki futbolcu, önümüzdeki haftalarda sahalardan uzak kalacak." denildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • misafir41 2 ay önce Şikayet Et
    Ülkeler arasındaki antrenman seviye farkı net
    Cevapla
  • uveys 2 ay önce Şikayet Et
    geçmiş olsun seccadeli kral .umarım en kısa zamanda dönersin kardeşim
    Cevapla
  • Caner 2 ay önce Şikayet Et
    Fos çıktı
    Cevapla
  • El-azizli 2 ay önce Şikayet Et
    Hami Mandıralı Almanyaya transfer olduktan sonra hazırlık antremanlarının birinde fenalaşıp hastaneye kaldırılmıştı. Kikers dergisine verdiği reportajda ; Ben ömrümde böyle antreman yapmamıştım" dedi..
    Cevapla
  • RecepAltın 2 ay önce Şikayet Et
    aynen öyle... antreman ve idman kalitesi sıfır...bunu bildikleri için sözde teknik ekipler hakemi ve TFF yi nasıl baskı altına alırız dersleri veriyor, veya öne geçince nasıl vakit öldürürüz diye...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle