Ancelotti'nin oğlu Arda'nın penaltıyı atmasına izin vermedi

Real Madrid - Girona maçında Arda Güler'in takımına kazandırdığı penaltının kullanılması sırasında yaşanan tartışma gündemden düşmüyor.

Ancelotti'nin oğlu Arda'nın penaltıyı atmasına izin vermedi
Ancelotti'nin oğlu Arda'nın penaltıyı atmasına izin vermedi
GİRİŞ 14.02.2024 13:24 GÜNCELLEME 14.02.2024 13:24
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

La Liga'da geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve Real Madrid'in 4-0 galip geldiği Girona maçının son dakikasında meydana gelen penaltı pozisyonu İspanya'da tartışılmaya devam ediyor.

Real Madrid - Girona karşılaşmasında sonradan oyuna giren ve 90. dakikada rakip ceza sahasında düşürülen Arda Güler, takımına penaltı kazandırmıştı.



Tchouameni ve Camavinga kazanılan penaltıyı Arda Güler'in kullanmasını isterken, topu eline alan Joselu atıştan vazgeçmeyi reddetti.

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre; O anda Carlo Ancelotti devreye girdi ve Carvajal'e Arda'nın penaltıyı kullanması gerektiğini söyledi.

Bu haber Joselu'ya gönderileceği sırada ise bu kez İtalyan hocanın teknik heyetinde yer alan oğlu Davide Ancelotti yedek kulübesinden çıkarak duruma müdahale etti.



Davide saha içinde gereksiz tartışmaya yol açılmaması adına Carvajal'e penaltıyı Joselu'nun atmasına izin vermesini söyledi.

İspanyol golcü, penaltıyı kaçırırken Joselu'yu ilk teselli eden ise Arda Güler oldu.

Bu arada haberde, Arda'nın hala taktiksel ve fiziksel düzeyde gelişmeye ihtiyacı olduğu yorumu yapılırken, teknik heyetin genç futbolcunun çalışmalarından memnun olduğu ve takıma ve şehre çok iyi uyum sağladığı ifade edildi.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 15
  • Kartal 2 ay önce Şikayet Et
    Asıl meseleyi ıskalamışsınız. Pozisyon penaltı değil. Temas var ama düşmekle ilgisi yok. Arda'nın bu ucuzluklara tenezzül etmemesi lazım. Bizim bütün yorumcu ve taraftarlar, penaltı diyor ve bu ahlaksızlıkta sıkıntı görmüyor, çünkü haram bir kez bulaştı mı herşeyi normal gösterir. Arda, işine bak aslanım, topunu oyna, penaltıyla uğraşma.
    Cevapla
  • Mustafa 2 ay önce Şikayet Et
    Pozisyondaki temas sebebi ile Arda topunu oynayamıyor çünkü düşüyor kendini atmıyor ayrıca penaltı cezası da futbolun içinde yer alıyor
    Cevapla
  • Isi 2 ay önce Şikayet Et
    Fener bu konuda iyi eğitmiş, Beşiktaş’a karşı da yapmıştı. Temas olmadan 2- 80 uzanmıştı. Hatırlayanlar vardır belki. O gün gözümden düştü bu cocuk
    Cevapla
  • Mehmet 2 ay önce Şikayet Et
    Ordaki futbolcular egolu. Arda kendini ispat ettikten sonra herkez onun kararlarina uyacak. Bu Messi nin ilk zamanlar Ronaldinho dan top istmesi gibi birsey...
    Cevapla
  • yoğunlook 2 ay önce Şikayet Et
    İlk golünü attığında,üç gün tatil,beş gün kutlama,7 gün mevlit.
    Cevapla
  • güler gülecek 2 ay önce Şikayet Et
    ardaya helal olsun sakince topunu oyna seni ezmeye kalkışanlar futbolunla ezilecekler...
    Cevapla
  • Adige 2 ay önce Şikayet Et
    Ağzınla kuş tutsan seni orada yeşertmezler çocuk .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle