Mbappe bilmecesi sürüyor! Teklifi çok düşük buldu

Paris Saint Germain'le şu an için yeni kontrat imzalamayı düşünmeyen Kylian Mbappe, sezon sonu için henüz kararını vermedi. Mbappe'nin Real Madrid'in yaptığı teklifi düşük bulduğu belirtildi.

GİRİŞ 13.02.2024 10:33 GÜNCELLEME 13.02.2024 10:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yaz Transfer döneminde ne yapacağı en çok merak edilen isimlerden biri olan Kylian Mbappe'nin geleceği belirsizliğini koruyor.

PSG ile şu an için sözleşme yenilemeye sıcak bakmayan yıldız oyuncu Real Madrid'le görüşmelerini sürdürürken İspanyol deviyle de henüz aşama kaydedemedi.

Athletic'te yer alan haberde Mbappe ve Real Madrid'in ekonomik konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle ilerleme kaydedemediği ifade edildi.

REAL MADRID'İN TEKLİFİNİ DÜŞÜK BULUYOR

Haberde, Real Madrid'in Kylian Mbappe'ye sunduğu teklifin daha önce sunulan tekliften düşük olduğu ve yıldız oyuncunun bu nedenle kararsız olduğu kaydedildi.

Diğer yandan Real Madrid cephesinde ise her ne kadar sunulan teklifi Mbappe'nin düşük bulmasına rağmen yıldız futbolcunun takımda en fazla maaş alan isim olacağı aktarıldı.

İspanyol devinde şu anda yıllık 24.3 milyon euro ile en fazla kazanan isim Toni Kross. Paris Saint Germain'le bu sezon 29 maça çıkan Kylian Mbappe 30 kez ağları havalandırma başarısı gösterdi. Yıldız isim bu maçlarda 7 ke de asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • kılçık 2 ay önce Şikayet Et
    Arda'yı satın oradan gelecek parayla alırsınız.
    Cevapla
  • Yediemirler 2 ay önce Şikayet Et
    O kadar aç açık varken bir topçuya bu kadar para vermek , bu dünyanın çivisinin çıktığının gostergesi deyil de nedir...?:(
    Cevapla