Real Madrid'in takım otobüsü kaza yaptı!

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Leipzig'e konuk olacağı maç için Almanya'ya giden Real Madrid'in takım otobüsü kaza yaptı.

Real Madrid'in takım otobüsü kaza yaptı!
Real Madrid'in takım otobüsü kaza yaptı!
GİRİŞ 12.02.2024 21:12 GÜNCELLEME 12.02.2024 21:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli futbolcu Arda Güler'in de formasını giydiği İspanyol devi Real Madrid, yarın Leipzig ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçı için Almanya'ya gitti.

La Liga ekibini taşıyan uçak, Leipzig Havalimanı'nındaki grev nedeniyle Erfurt şehrindeki havaliminanına indi. Real Madrid kafilesi, maçın oynacağı şehre otobüsle giderken bir trafik kazasına karıştı.

Madrid'in takım otobüsü, beyaz bir otomobille çarpıştı. Araç sürücüsünün şerit değiştirirken hata yaptığı ve otobüse çarptığı belirtildi.

KAZADA YARALANAN OLMADI

Kazanın maddi zararla atlatıldığı ve Real Madrid otobüsünün kısa bir duraklamanın ardından yoluna devam ettiği öğrenildi.

Real Madrid kafilesinin öğle saatlerinde Leipzig merkezindeki otele ulaştığı kaydedildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Dss 2 ay önce Şikayet Et
    Leibzig irkcilarin bol oldugu sehir real madrid oyunculari dikkat etmeli korumasiz disari cikmamali
    Cevapla
  • yok yaa oylemii? 2 ay önce Şikayet Et
    maasallah
    Cevapla