Leverkusen yenilgisi sonrası Bayern Münih'te kriz!

Bundesliga'nın 21. hafta mücadelesinde Bayern Münih deplasmanda Bayer Leverkusen'e 3-0 mağlup oldu. Yenilgi sonrası Thomas Tuchel ile Matthijs de Ligt arasında kriz çıktı.

Leverkusen yenilgisi sonrası Bayern Münih'te kriz!
Leverkusen yenilgisi sonrası Bayern Münih'te kriz!
GİRİŞ 12.02.2024 15:51 GÜNCELLEME 12.02.2024 15:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bundesliga'nın 21. haftasında Bayer Leverkusen ile Bayern Münih kozlarını paylaştı. Bayern Münih maçta 3-0 mağlup oldu ve rakibinin 5 puan gerisine düştü.

Ağır yenilgi sonrası Bayern Münih Teknik Direktörü Thomas Tuchel ile Matthijs de Ligt arasında kriz yaşandığı öne sürüldü.

Matthijs de Ligt dev maça yedek kulübesinde başlamış ve süre alamamıştı. Bild'in haberine göre bu durum oyuncuyu son derece rahatsız etti.

MATTHIJS DE LIGT İDDİALARI YALANLADI

Matthijs de Ligt'in sakatlığı sebebiyle kulübede bekletildiği öne sürülmüştü ancak 24 yaşındaki stoper bu iddiaları yalanladı.

Maç sonrası konuşan Matthijs de Ligt formda olduğunu ve sakatlık nedeniyle dışarıda bırakılmadığını vurguladı.

Bild haberin devamında Tuchel'in ara transfer döneminde stoper aradığını ve Barcelona'dan Ronald Araujo ile Bayer Leverkusen'den Jonathan Tah ile ilgilendiğini aktardı.

Bayern Münih, Matthijs de Ligt'i 2022-23 sezonu öncesi Juventus'tan 67 milyon euro karşılığında transfer etmişti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Myorum 2 ay önce Şikayet Et
    Abdülkerim Bardakçıyı ile Nelsonu alsınlar.
    Cevapla