İspanyol basınının Arda Güler çılgınlığı! 15 dakikada mest etti

Real Madrid'in İspanya La Liga'da Girona'yı 4-0 yendiği maçta sonradan oyuna dahil olan milli futbolcu Arda Güler, performansıyla İspanyol basınından geçer not aldı.

İspanyol basınının Arda Güler çılgınlığı! 15 dakikada mest etti
İspanyol basınının Arda Güler çılgınlığı! 15 dakikada mest etti
GİRİŞ 11.02.2024 15:13 GÜNCELLEME 11.02.2024 15:13
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga'nın 24. hafta mücadelesinde Real Madrid, şampiyonluk yarışında en yakın rakibi Girona ile karşı karşıya geldi.

Santiago Bernabeu'da oynanan müsabakada gülen taraf 4-0'lık skorla ev sahibi takım Real Madrid oldu.

Eflatun-beyazlıların gollerini 6. dakikada Vinicius Junior, 35 ve 54. dakikalarda Jude Bellingham ile 61. dakikada Rodrygo kaydetti.

Real Madrid'de milli oyuncu Arda Güler, 77. dakikada Vinicius Junior'un yerine oyuna dahil oldu.

Arda Güler'in yerde kaldığı pozisyonda Real, penaltı kazandı ancak Josulu, penaltıyı gole çeviremedi.

Temmuz ayında Real Madrid'e imza atan Arda Güler, bu imzadan 7 ay sonra ilk kez Santiago Bernabeu'da taraftarı önüne çıktı.

Yıldız futbolcunun gösterdiği performans İspanyol basınından da övgü aldı.

"Yarım yıl sonra ilk kez sahaya çıktı"

MARCA'da yer alan kısa yorumda Arda için, şöyle denildi:

Sadece 15 dakika sürdü ve maçın sonucu belli olmuştu ama Bernabeu ve Arda Güler bunun için minnettardı. Nihayet, Türk oyuncu beklenenden yarım yıl sonra ilk kez sahaya çıktı.



"Her çıktığında çok ilginç hareketlere imza atıyor"

Planeta Realmadrid'de yer alan Arda Güler haberinde ise yıldız futbolcunun cesur ve öz güvenli kişiliğine vurgu yapıldı.

Söz konusu haberde şu ifadelere yer verildi:

"Türk oyuncu sahaya her çıktığında çok ilginç hareketlere imza atıyor. Örneğin Joselu'nun kaçırdığı penaltıyı o yaptırdı. Belki de Türk oyuncu atışı kullansaydı, top içeri girecekti. Bunu asla bilemeyeceğiz. Ancak, asıl önemli olan Güler'in harika bir kişiliğe sahip olmasıdır."

"Penaltıyı kendisi atmak istedi ve bu, görüntülere yansıdı. Türk oyuncu, takımda yeni olmasına rağmen penaltıyı isteyecek kadar cesur görünüyor. Bu nedenle Real Madrid taraftarları 24 numarayı sahada daha sık görmek istiyor. Fenerbahçe'nin oyuncusu harika bir futbolcu ve kulüp ondan çok memnun. Hatta kış transfer döneminde gelen birkaç teklifi de geri çevirdiler."



"İlk golüne her geçen gün daha da yaklaşıyor"

"Şimdi sezonun en önemli kısmı geliyor. Şampiyonlar Ligi geri döndü ve La Liga son aşamasına giriyor, ancak bugün kazanma yolunda büyük bir adım attılar. Arda'nın taraftarların istediği dakikaları alıp alamayacağını göreceğiz. Real Madrid'de onun bir dünya yıldızı olacağına inanıyorlar. Yavaş yavaş başrol oynamaya başlayacak. Ancelotti şimdi onun sabırlı olmasını ve dünyanın en iyileriyle birlikte bir futbolcu olarak gelişmeye devam etmesini umuyor. Girona karşısında oynadığı 10 dakikada çok iyi bir izlenim bıraktı, hatta bir penaltıya bile sebep oldu. İlk golüne her geçen gün daha da yaklaşıyor."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 23
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    en zayıf takıma karşı oyuna alıyor ikinci yarıda neden önemli maçlarda oynamıyor biraz düşünün çocuğu köreldecekler
    Cevapla
  • Vatandaş 2 ay önce Şikayet Et
    İlk gittiği günde yazdım arda 2 yıl içinde bir Anadolu takımına kiralanır
    Cevapla
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    Fazla abartılıyor. Aksine oyunda çok yavaş kalıyor... Seri hareket edemiyor, ikili mücadelelerde cok zayıf kalıyor...
    Cevapla
  • Enes 2 ay önce Şikayet Et
    düşünüyorum da bi halaand ronaldo messi gibi topcular Türk vatandaşı olsa bizim medyayı düşünemiyorum :d Ahaa buraya yazıyorum arda sezon sonu hollandaya kiralanacak
    Cevapla
  • hasan 2 ay önce Şikayet Et
    Realdekı brezilyalılar başta v.j ardayı asla istemiyor ardanın şu zamana bile gelmesi övgüye değer inşallah onların ardanın yedeğine düştüklerini görürüz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle