Thomas Tuchel'den Sacha Boey açıklaması!

Bayern Münih'in teknik direktörü Thomas Tuchel, Bayer Leverkusen maçının ardından konuştu. Alman çalıştırıcı, Galatasaray'dan transfer edilen Sacha Boey ile ilgili de görüşlerini paylaştı.

Thomas Tuchel'den Sacha Boey açıklaması!
Thomas Tuchel'den Sacha Boey açıklaması!
GİRİŞ 11.02.2024 13:59 GÜNCELLEME 11.02.2024 13:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bayern Münih teknik direktörü Thomas Tuchel, 3-0 kaybettikleri Bayer Leverkusen maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve 80 dakika sahada kalan Sacha Boey'u neden sol kanat bekinde oynattığını ifade eden Tuchel, "Tella ve Frimpong'un hızını kesmek için Sacha Boey'i solda oynattık. Savunmamız ilk golde adeta uyuyordu. Çok ucuz gol yedik" dedi. 

"SORUMLULUĞU ÜSTLENİYORUM"

Sözlerine devam eden Alman teknik çalıştırıcı, "Oyuna yönelik taktiksel yaklaşımın sorumluluğunu üstleniyorum ve bugün suçu benim üstlenmem gerektiğini söylemeye gerek de yok. Hazırlık yapmak için tam bir haftamız vardı ve benim işim fikirler bulmak ve oyuncularımı bu yaklaşıma ikna etmek. Ne yazık ki bugün pek başarılı olamadım, koçluk kariyerimde bu ne ilk ne de son olacak. Bir hafta boyunca iyi hazırlandık ve kendimizden çok şey bekledik ama sonuçta eve elimiz boş dönüyoruz'' diye konuştu.

Tuchel ayrıca, "Hangi maç olursa olsun havlu atmayacağız. Bizim için fark değişti ama yaklaşım değişmeyecek. Devam etmeliyiz, daha iyi olmalı ve hayatta kalmalıyız'' ifadelerini kullandı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • 7171 2 ay önce Şikayet Et
    Üç beş milyonluk adama 30 verirsen beklentin çok olur onun kapasitesi o geçen sene dönem başında paf takımla çalıştı gönderilecekti
    Cevapla
  • kenan 2 ay önce Şikayet Et
    Fenerliler travmanız yaklaşıyor. Hazırmısınız.
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Fenev Hacı ismail ile şampiyon olamaz TS son noktayı koyar
    Cevapla
  • nitekim 2 ay önce Şikayet Et
    boey'i o kadar solbek yokluğunda bile sol bek oynatmadı galatasaray. adam ilk maçına sol bek çıkarıyor ne işi var solbekde boey'in sol bek oynayabilseydi zaten gs solbekde oynatırdı heralde neyse acı bir tecrubeyle öğrenmiştir en azından
    Cevapla
  • Murat Özsoy 2 ay önce Şikayet Et
    Kıskanma
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    biri Tuchel'e Boeyin sağ bek olduğunu söylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle