Ancelotti'den Arda Güler'e: Onu örnek al

Real Madrid'den Teknik Direktör Carlo Ancelotti, Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Ancelotti'nin görüşmedeki diyaloğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 06.02.2024 15:14 GÜNCELLEME 06.02.2024 16:00
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Atletico Madrid ile 1-1 ile berabere kaldıkları maçta da süre vermediği Arda Güler ile özel olarak görüştü

Yaz transfer döneminde büyük bir heyecanla Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, Carlo Ancelotti'den şu ana kadar istediği gibi süre alamadı. Yıldız futbolcu, Üç maçta, toplamda 76 dakika süre alabildi.

GETAFE MAÇINDA SÜRE ALAMADI

Bir önceli lig maçında Las Palmas'a karşı 81. dakikada Rodrygo'nun yerine oyuna giren ve 90+9'da gole çok yaklaşan Arda Güler, Getafe deplasmanında da yedek kulübesindeydi. Camavinga, Rodrygo, Diaz ve Carvajal maçta kulübeden oyuna dahil olurken, A Milli Takım'ın yıldızı ise sahaya ayak basamadı.

ARDA'YA ÖRNEK: DIAZ GİBİ OL

Ancelotti, Arda Güler'den defansif özelliklerini geliştirmesini istedi. Don Diario'da yer alan habere göre, Arda Güler ile özel görüşen İtalyan hoca, Brahim Diaz'ın da önceden süre alamayan bir futbolcu olduğunu belirtti ve savunmasını geliştirmesi sonrası Diaz'ın formayı almaya başladığını vurguladı

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Şenol 2 ay önce Şikayet Et
    Keşke Arda bilse Ancholetti'nin iyi niyetini. Şuan Arda çıksa 2 maçta top kaptırsa ve o dönen toplar sonra gol olsa seyirci yuhalar ve Real sevdası biter. O yüzden top kaptırdıktan sonra top çalmasını öğrenmesi lazım.
    Cevapla
  • İsi 2 ay önce Şikayet Et
    Eeeeh, sanki real Madrid’e gidince ilk 11’de oynamayacağını bilmiyormuyduk? Herkes biliyordu. Kendisi dahil. Şimdi değerken şaşırmış durumda. Aklı var sa, ilk satmaya çalıştıklarında gider
    Cevapla
  • Tandoğan 2 ay önce Şikayet Et
    Ulan ne boş adamsın biz bu çocuğa kendi evladımız gözüyle bakıyoruz sen içindeki pisliği kusmuşsun.
    Cevapla
  • Turgut Reis 2 ay önce Şikayet Et
    Evet çok haklısın, biz doğru lafı kaldıramayiz.
    Cevapla
  • mehmet C. 2 ay önce Şikayet Et
    Arda ofans bir futbolcu bunu bilerek aldın..sol önde asist ve gollerle katkı verebilir..gereksiz bir açıklama olmuş.önceden riske etmiyor diyordum ama art niyet var..adamı aldın oynatacaksın..
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Niye art niyet olsun, böyle boş laflarla boş kafanı yorma. Harbi ol olabiliyorsan. Her yönden Arda yetersizdir şu an. Demek sen futboldan hiç birsey anlamıyorsun. Seni kahve profesörü seni. Maç kaybedince hakeme saldıranlar gibi. Yetersiz olunca art niyet falan filan. Boş versene senin kahve sohbetin burda geçmez hadi anca gidersin
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    cocugu yediniz ancoletti efendi birak gitsin oynayacagi bir takima kiralık verin oynatmayacaksiniz belli
    Cevapla
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Neden yediki, sen olsan yeterli hizli koşan top isteyen top calan futbolcuyumu oynatirsin, yoksa sahada gezen rakibe girmeyen boş dolaşan yetersiz futbolcuyumu oynatirsin. Harbi ol.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle