Hakan Çalhanoğlu'nun müthiş pası İtalya'da gündem oldu!

Inter’in Juventus’u tek golle geçtiği maça Hakan Çalhanoğlu damga vurdu. Milli yıldızın özellikle kendi yarı alanından Di Marco’ya yolladığı ve net bir gol pozisyonu başlatan pası büyük sükse yarattı.

Hakan Çalhanoğlu'nun müthiş pası İtalya'da gündem oldu!
Hakan Çalhanoğlu'nun müthiş pası İtalya'da gündem oldu!
GİRİŞ 05.02.2024 17:30 GÜNCELLEME 05.02.2024 17:30
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A’nın 23. Haftasında Inter, sahasında Juventus’u 1-0 mağlup etti ve şampiyonluk yolunda dev bir adım daha attı. Ev sahibi ekipte Hakan Çalhanoğlu’nun performansı ise maçın önüne geçti.

100 İSABETLİ PASA ULAŞTI

Karşılaşmayı 100 isabetli pas ile tamamlayan Hakan Çalhanoğlu, yüzde 94’lük bir isabet ortalaması yakaladı. Milli yıldızın kendi yarı alanından takım arkadaşı Di Marco’ya verdiği ve Juventuslu futbolcuları oyundan düşüren pası ise büyük ses getirdi.

İTALYANLAR ARTIK ONA "PROFESÖR" DİYOR

İtalya Serie A’nın resmi sosyal medya hesabı Hakan’ın enfes pasının videosunu paylaşarak, “Profesör” notunu düştü.   İtalyan basınından Corriere dello Sport, Hakan Çalhanoğlu’ndan övgüyle bahsetti ve milli yıldızı efsane futbolcu Andrea Pirlo’ya benzetti. Çalhanoğlu, Inter’de bu sezon 27 maça çıkarken, 11 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 28
  • Morelli 2 ay önce Şikayet Et
    Yav birkerede gurur duyun toplum olarak hep elestiriyoruz birkerede aferim deyin pozitif enerji verin yo nerde o toplum hep ofke hep isyan o zaman gelin kendiniz oynayin
    Cevapla
  • Ṣeref 2 ay önce Şikayet Et
    Harika. Bu güzel oyunu ve paslarını birde maymun sakal taşından kurtarsa... Daha fazla dikkat çekip futbol elitleri ve yöneticileri arasına girer.
    Cevapla
  • Tamer ÖZİL 2 ay önce Şikayet Et
    Maçın 60.dakikasinda orta sahanın sağından rakip sahanın ceza sahasına gönderdiği isabetli bir pas daha var ki, Hakan Calhanoglu'nun ordinaryüs profesör olduğunu gösteriyor.
    Cevapla
  • Cihat 2 ay önce Şikayet Et
    Sizin dusunme yetiniz fikir organiniz üzerine oturduğunuz kısım mi? Adam millî takımda tek başına mı sırtlayacak takımı..? Sonra sakatlanıp kariyeri sekteye uğrayınca milli takım mi kurtaracak adamı? Birlik olunur doğru bir yönetim olur bütün takım ruhunu ortaya koyar Hakan da gerekeni yapar . . Messi Arjantin i tek başına mı taşıdı? Biraz saygılı olun..
    Cevapla
  • ALPEREN 24 2 ay önce Şikayet Et
    sadece izleyin yorum yapmayın yolda yürümeyi bilmeyen ler yorum yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle