Almanya'da Sacha Boey çılgınlığı! Kendine hayran bıraktı

Galatasaray'dan ayrılarak Almanya Bundesliga devi Bayern Münih'e rekor bir bonservis bedeliyle transfer olan Sacha Boey, ilk maçında performansıyla beğeni topladı. Alman siteleri, Sacha Boey'in ilk maçtaki futbolundan övgüyle bahsetti.

Almanya'da Sacha Boey çılgınlığı! Kendine hayran bıraktı
Almanya'da Sacha Boey çılgınlığı! Kendine hayran bıraktı
GİRİŞ 04.02.2024 12:47 GÜNCELLEME 04.02.2024 12:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bundesliga'da Bayern Münih, evinde Borussia Mönchengladbach'ı 3-1 mağlup etti. Allianz Arena'daki karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Sacha Boey, 62.dakikada Mazraoui'nin yerine oyuna dahil oldu.

Galatasaray'dan Alman ekibine transfer olan Fransız sağ bek, yeni takımının formasını ilk kez giydi.

Bayern Münih Teknik Direktörü Tuchel, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, "Mazraoui doğal olarak süreçlere daha aşina. Bence Sacha için önce izleyip sonra bizim için oyunu tamamlaması iyi olur" ifadelerini kullandı.

Bayern Münih kulübünün resmi X sosyal medya hesabında, Sacha Boey'in ilk maçına çıkmasıyla ilgili özel bir paylaşım gerçekleştirildi. Futbolcunun maçta top ayağındayken bir görselinin kullanıldığı iletide "İlk görevin için tebrikler, Sacha" ifadesi kullanıldı. Bu paylaşım Bayern'in o günkü en çok etkileşim alan paylaşımı oldu.

"BAYERN MÜNİH KARİYERİNE SAĞLAM BİR BAŞLANGIÇ YAPTI"

Bavyera'nın önde gelen yayın organlarından Tageszeitung, eski Galatasaraylı futbolcunun ilk maç performansını tatmin edici buldu. Mönchengladbach karşısındaki Sacha Boey için "Bayern Münih kariyerine sağlam bir başlangıç yaptı" yorumu yapıldı.

"TAKIMINA İYİ BİR KATKI SAĞLADI"

Abendzeitung gazetesinde de Sacha Boey'in ilk maçındaki performansı tatmin edici bulundu:

"Kulüp tarihinin en pahalı kış transferi, ilk düellosunda ilk topunu kazandı. Oyuna girdikten sonra hemen takımına iyi bir katkı sağladı".

"BULUNDUĞU KANADI İYİ KAPATTI"

Ran internet sitesinde, 23 yaşındaki oyuncunun 30 milyon euro bonservisle transfer edildiği hatırlatması yapılarak "Sacha Boey takıma iyi uyum sağladı, bulunduğu kanadı iyi kapattı" satırlarına yer verildi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • burak 2 ay önce Şikayet Et
    gs iyi para kazandi bu adamdan..
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 2 ay önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz ve dua ediyoruz başarıların daim olsun bizlerin övüncümüz ol güzel kardeşim.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bizene arkadaş başarılıymış. Sanki türk.
    Cevapla
  • Tre 2 ay önce Şikayet Et
    Acele etmeyin..Büyük takımlar olunca belli eder kendini
    Cevapla
  • Galatasaraylı 2 ay önce Şikayet Et
    Başarıların daim olsun inşallah güzel insan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle