Enes Ünal, Premier Lig'e transfer oldu!

İspanya'nın Getafe takımında forma giyen ve yaklaşık 7 aylık sakatlıktan kısa bir süre önce dönen milli futbolcu Enes Ünal, İngiltere'nin Bournemouth Kulübüne transfer oldu.

GİRİŞ 02.02.2024 00:05 GÜNCELLEME 02.02.2024 09:26
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Getafe Kulüp Başkanı Angel Torres, bu akşam oynanan Real Madrid maçı öncesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Enes'in satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar Bournemouth'a kiralık olarak gittiğini duyurdu.

16,5 MİLYON EURO İDDİASI

İspanyol basını Bournemouth'un satın alma opsiyonunun zorunlu olduğunu ve transfer bedelinin 16,5 milyon avro olarak belirlendiğini iddia etti.



REAL MADRİD MAÇININ KADROSUNDA YER ALMADI

Enes, Bournemouth'a transferinden dolayı Getafe'nın bu akşam oynadığı Real Madrid maçının kadrosunda yer almadı.

İngiltere Premier Lig'de mücadele eden Bournemouth'un teknik direktörlüğünü İspanyol Andoni Iraola yapıyor.

Forvette oynayan 26 yaşındaki Enes Ünal, Bursaspor'daki (2013-2015) kariyerinin ardından Manchester City tarafından transfer edilmesine rağmen bu takımda şans bulamadı ve Belçika'nın Genk, Hollanda'nın Breda ile Twente takımlarında kiralık olarak oynadı. Daha sonra bonservisiyle İspanya'nın Villarreal ekibine geçen Enes, sonraki sezonlarda Levante ve Valladolid'e kiralandı.

2020'de Getafe'ye transfer olan Enes, Mayıs 2023'te sağ diz çapraz bağlarından ameliyat olduktan sonra yaklaşık 7 ay sahalardan uzak kalmıştı. Milli futbolcu, bu sezon biri ilk 11'de olmak üzere sadece 3 maçta forma giydi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • zıçanzinho 2 ay önce Şikayet Et
    bu kızan premier ligi dağıtır
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bende zannettimki Real Madrid den, Manchester Ctiy ye ,Transfer oldu,
    Cevapla
  • yıkık kral 2 ay önce Şikayet Et
    Kim var türk forvet liğimizde
    Cevapla
  • Baba 2 ay önce Şikayet Et
    Kerem sana yeter artar da yavrum
    Cevapla
  • İstanbule 2 ay önce Şikayet Et
    Bir Tuncay şanlı vakası
    Cevapla
  • Reyis 2 ay önce Şikayet Et
    İnşallah başarılı olur city e transfer olmuştu Bursa dan ama tutmadı bu sefer bence başarılı olur Milli takım a fayda sağlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle